Barion Pixel

Miért jobb egy felújított használt laptop mint egy új?

Miért jobb egy felújított használt laptop mint egy új

Cikkünkből megtudhatja, miért is éri meg 2023-ban is használt, felújított laptopot vásárolni új helyet!

Az új és a felújított laptop örök dilemmája

Egyáltalán miben más a felújított laptop az új laptophoz képest? Természetesen egyszerű a válasz. Abban, hogy az előbbit már használta valaki.

A használttal általában az embereknek az a problémája, hogy elhasználtságot értenek alatta, vagy lehasználtságot. Semmiképpen sem az előnyöket látják, hanem csak és kizárólag a negatívumot. Azt, hogy nem ők lesznek az első tulajdonosai egy elektronikai eszköznek.

Ahhoz azonban, hogy tudjuk, hogy megéri-e számunkra használt laptopot vásárolni, mással is tisztában kell lennünk. Ez pedig a jelenlegi és jövőbeli igényeinket jelenti. Tudnunk kell azt, hogy milyen teljesítmény igényű programokat, szoftvereket használunk a mindennapokban. Egyáltalán használjuk-e például minden nap a laptopunkat. Grafikai és egyéb tervezői munkákhoz elengedhetetlen a jó teljesítményű laptop, ahhoz a gamerek is előszeretettel fizetnek ki többet a jobb gépekért. Az egyszerűbb használathoz azonban nem kell mélyen a zsebekbe nyúlni.

Miért éri meg a felújított laptop?

A drágább, de nagyobb teljesítményű laptopok természetesen a használt laptop piacon elérhetőbbé válnak. Ezt is ki lehet használni. De ez az alsóbb kategóriában is pontosan ezért éri meg. Olcsóbban kapunk meg nagyon jó gépeket. Fontos azonban, hogy megbízható forrásból vásároljunk. Olyan helyen, ahol visszakövethető a cég és akik garanciát is vállalnak.

Felújított laptopok a laptopozz.hu-nál

Cégünk munkatársai a gépek beérkezésekor felmérik azok állapotát és elvégzik a szükséges felújítási munkákat. Windows 11-et telepítenek rájuk, és így értékesítjük felújított laptopjainkat.

Mire figyeljünk tehát a felújított laptop vásárlásakor?

  • Saját jelenlegi igényeink
    • Mire fogjuk használni a laptopot és milyen gyakran
  • Mindig számoljunk a jövőbeni igényeinkkel is
  • A használt mindig fenntarthatóbb megoldás

Felújított használt laptop az új évre is!

Miért érdemes még mindig felújított használt laptopot vásárolni a vadiúj helyett? Mutatjuk!

A használt az új! A felújított használt laptopok nem rossz laptopok, csak tovább adtak rajtuk kihasználatlanság miatt vagy csere miatt. Ilyenkor viszont hozzá lehet jutni nagyon jó állapotban lévő jó teljesítményű modellekhez igen kedvező áron.

Kínálatunkban számos különféle márka és konfiguráció közül válogathat. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt. Lehet az akár egy olcsóbb, de stabil DELL Latitude 50.000 forint alatt, vagy egy izomerős DELL Precision 170.000 forintért. 

A használt laptopokkal továbbá a környezetet is védjük!

A felújított használt laptopok esetében akármennyit is költenénk rá, mindig érdemes figyelni arra, hol vásárolunk. Érdemes biztos forrást keresni, ahol akár garanciát is kaphatunk. Ilyen a mi cégünk is. A laptopozz.hu ugyanis garanciát vállal minden értékesített termékére, továbbá telepítjük a Windows 11-et is!

Keressen bennünket bizalommal!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg