Barion Pixel

Használt HP számítógép

Használt HP asztali számítógép a Laptopozz.hu-nál

Bár egyre nagyobb a számítástechnikával foglalkozó cégek száma és egyre több új név tűnik fel, a HP meghatározó név marad. Egy használt HP számítógép nem azért jó, mert híres brand, hanem mert élvonalbeli minőségű konfigurációkat tesz le az asztalra. A HP név garantálja a jó minőséget, a megbízhatóságot és a stabil munkavégzést, amihez minőségi perifériák társulnak. A használt HP asztali számítógép a Laptopozz.hu-nál olyan, mint egy Jolly Joker, amelyet, ha meglátunk tudjuk, hogy szerencsések vagyunk.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek
Egy használt HP számítógép nem csak egy kizárólagos kategóriára készül. A termékek között találhatunk consumer PC-ket, gamer számítógépeket, mini PC-ket, valamint üzleti PC-ket is egyaránt. A kínálatból látszik, hogy a HP igyekszik minden fontosabb területre megbízható számítógépet kínálni. Éppen ezért mi a Laptopozz.hu-nál fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen kvalitású cég termékei is elérhetők legyenek nálunk. Cégünknek pontos meghatározása van a felújított számítógép fogalomra, ami nem csak annyit tesz, hogy kitakarítjuk azokat. Sok más céggel ellentétben. Egy felújítás nálunk takarítást, újra pásztázást, valamint akár memória és merevlemez cserét is jelenthet az igényektől függően. Legyünk egy használt HP asztali számítógép tulajdonosai és engedjük, hogy a minőség beszivárogjon az életünkbe.

A laptopozz.hu-nál használt HP számítógépeket is talál! Rendeljen még ma!

Mi, a laptopozz.hu-nál nem csak a laptopokban hiszünk. Még 2023-ban is menő asztali számítógépet használni. Sőt. Az asztali számítógépek még mindig megbízhatóbbak és több évre szólnak. Az asztali számítógép mindig befektetés.

A használt számítógépek kiválasztásakor mindig olyan szempontokat kell figyelembe venni, mint az új vásárlásakor. Mire fogjuk használni a gépet? Egyszerű hétköznapi felhasználásra? Grafikai tervezésre? Zeneszerkesztésre? Játékra?

Ha csak böngészésre, filmnézésre fogjuk használni, nem kell túl mélyen a zsebbe nyúlni. Elegendő lehet egy olcsóbb használt asztali számítógép is. Fontos, hogy egy olcsóbb használt asztali gép jobban megérheti, mint egy új olcsó laptop.

Kínálatunkban jelenleg egy olcsóbb használt HP számítógépet talál, amely azonban megfelelhet minden hétköznapi igénynek. 240G SSD-je bőven elegendő az online tartalmak fogyasztására, amiben egy belépő szintű processzor segít.

E használt HP számítógépünkre is, mint minden általunk értékesített modellre előre telepített Windowst rakunk. Továbbá garanciát is vállalunk minden termékünkre.

Nézzen szét honlapunkon és döntsön még ma!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg