Használt szépséghibás laptop

Szépséghibás laptopok

A használt laptopok piacán ugyanolyan körültekintően kell válogatnunk, mint az új laptopok piacán. Laptopvásárláskor sok dolgot figyelembe kell vennünk. Figyelnünk kell a teljesítményre (processzor, RAM, videókártya), a tárhelyre, hangzásra. Aztán az is fontos szempont lehet, hogy milyen az adott laptop kijelzője, anyaghasználata. Mindenképp figyeljünk a portok típusaira és számára is.

A régebbi használt laptopok esetében eltérhetnek a porttípusok az újaktól. A régieknél még lehetőség van sokszor a VGA csatlakozásra, CD/DVD olvasásra. A mai típusoknál az USB portok száma lehet fontos, HDMI bemenet. Amiről meg lehet feledkezni, az az internetcsatlakozás. Manapság ugyanis egyértelműnek tűnik, hogy Wifivel csatlakozunk az internetre. Azonban számos olyan helyzet adódhat, amiben szükségünk lehet a kábeles csatlakozásra. Nem éri meg hát ezen spórolni.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek

Szépséghibás laptop nem rossz laptop

A használt laptopok között külön figyelmet érdemelnek a használt szépséghibás laptopok. A szépséghibás laptopokról ugyanis el kell mondani, hogy nem rossz laptopok. Hardverükben, teljesítményükben egyáltalán nem különböznek ép társaiktól. Ezeket a szépséghibás notebookokat csupán valamilyen kisebb kár érte, akár szállítás, akár használat során.

Szépséghibás notebook választás előtt mindig mérjük fel igényeinket

Hol a probléma?

A szépséghibás notebookok esetében is szem előtt kell tartanunk, hogy milyen igényeink vannak. Ehhez mérten kell figyelnünk arra, hogy azadott szépséghibás laptop esetében mit is jelent az a bizonyos „szépséghiba”?

A használt szépséghibás laptopok esetében olyan problémákra kell figyelni, mint például a:

  • borítás,
  • kijelző,
  • billentyűzet.

Olyan kisebb hibák szokták jellemezni az ilyen szépséghibás használt laptopokat, mint a karcolás, repedés, pixelhiba. Ezekkel együtt kell élni, ha megvásárol ilyen terméket.

Akkor érdemes ilyen modellt választani, ha az adott szépséghiba nem okoz számunkra akadályt. Ha nem zavar minket a mindennapi munkában. Ha nem zavar minket a laptop megjelenésében keletkezett hiba, akkor ne habozzunk a vásárlásban.

Ne feledjük tehát, hogy a szépséghibás használt laptop nem rossz laptop! Tehát nem teljesítményben, munkabírásban gyengélkednek ezek a modellek. Sőt, nem is gyengélkednek ezek a használt laptopok. Csupán egy kis handicap a laptopon.

Ha használt laptopot vásárolna, ha nem riad vissza a szépséghibás használt laptop kifejezéstől, jól nézzen szét honlapunkon! Cégünk minden termékéhez telepített Windows 10-et ad és garanciát is vállal. A kiszállítás pedig ingyenes. Velünk biztosan megéri a vásár!