Érintőképernyős laptop

Érintőképernyős laptop

A tabletek fénykorukat élik manapság és próbálják felvenni ezzel a versenyt a laptopok is. A fiatalok főként, de minden korosztály imádja az érintőképernyőket. Egyre népszerűbbek az érintőképernyős tollak is. Élménnyé válik az érintőképernyők használata. Már nem idegen felületként tekintünk rájuk, mindinkább olyan, mintha a papír és a digitalizáció fúziója történne meg.

Az érintőképernyős notebookok tehát próbálják felvenni a tempót.  Fontos, hogy az érintőképernyős laptopok nem egyeznek a 2 az 1-ben laptopokkal. Ez utóbbiak ugyanis ténylegesen 2 az 1-ben laptopok és tabletek is. Míg az érintőképernyős notebookok „csak” érinthető felülettel rendelkeznek, de kialakításuk nem változtatható.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek

De mégis kinek ajánljuk az érintőképernyős laptopokat?

Az érintőképernyő azoknak való, akik már nagyon megszokták okostelefonjuk képernyőjét, esetleg tabletjüket. Akik mindenhol és mindig hozzá akarnak érni a képernyőhöz. Szerintem sokunkkal történt már meg, hogy elfelejtettük, hogy nem érinthető egy felület.

Másrészt ez jó lehet azoknak, akik szeretnek aláhúzni szövegeket, rajzolni, bekarikázni, más hasonló műveleteket elvégezni. Ez pedig mind könnyebb az érintő képernyővel.

HP Pavilion, egy megbízható HP érintőképernyős laptop

A használt érintőképernyős laptopok között több márka is képviselteti magát. Ilyenek a HP Pavilion egyes modelljei is. A HP érintőképernyős laptopjai között találhatóak azonban a már említett 2 az 1-ben laptopok is, de nem átalakítható használt érintőképernyős laptopok is.

Lenovo érintőképernyős laptop, a könnyebb munkavégzésért akár utazás közben is

A használt érintőképernyős laptopok között még ki kell emelni a Lenovo érintőképernyős laptopjait. Ezek között is található 2 az 1-ben modell.

Ha pár példát kell mondani a Lenovo érintőképernyős laptopjai közül, akkor meg kell említeni a következő szériákat:

  • Lenovo Yoga,
  • Lenovo IdeaPad Flex,
  • Lenovo ThinkPad Z15/Z16.

Dell érintőképernyős laptop, kinek jó?

A Dell érintőképernyős laptop modelljei tökéletesen megfelelnek minden munkavégzéshez. Tanuláshoz jegyzeteket aláhúzni, de munkához vagy játékra is.

Legyen szó napi, de heti használatról is. A Dell érintőképernyős laptopjai hű társnak bizonyulhatnak. Legyen szó akár a HP érintőképernyős laptopjairól, akár más használt érintőképernyős laptopról, a laptopozz.hu lehet a tökéletes választás.

A laptopozz.hu garanciát vállal értékesített termékeire. Előre telepített Windows 10-zel áruljuk laptopjainkat és ingyenesen szállítunk házhoz. Hát kell ennél több? Nézzen szét, válogasson és vásárolja meg még ma hű társát a következő évekre!