Cégek, akik már minket választottak

Cégek és egyéni vállalkozók, akik már a laptopozz.hu -t választották használt laptop beszerzéshez. Amennyiben már az Ön cége is vásárolt nálunk kérjük, mondja el véleményét!

Falszigetelés purhabbal

Falszigetelés purhabbal? Lehetséges!

Partnercégünk, a PurhabCenter egy új megoldást kínál a szigetelési problémákkal küzdők számára. A zártcellás poliuretánhab szinte bármilyen felületre felhordható, tehát nagyjából bármit szigetelhető vele. Vas, beton, gipsz mindegyiken megtapad, sőt az előző szigetelőre is felvihető. Akár a föld alá, nedvesedés megakadályozására, vagy erős napfénynek kitett helyre is használható víz- és hőszigetelésre. Felhordása egy speciális szórópisztoly segítségével történik, rövid idő alatt nagymértékű falfelület fedhető be vele. Pár másodperc alatt felhabosodik, majd pár percen belül elnyeri végső alakját és kikeményedik. Alkalmazható hagyományos beton, födém, padló, sőt akár gipszkarton esetén is, kizárólag műanyagfelületen nem.

Falszigetelés purhabbal – milyen vastagon érdemes szigetelni?

Ha a falszigetelés purhabbal szeretné végezni, akkor legalább 3 cm vastagon szükséges felhordani a kívánt falfelületre. Ára 800-1300 Ft/m2 körül mozog 1cm vastag szigetelés esetén. Kiváló hőszigetelő és párazáró tulajdonságokkal bír, így hatékony védelmet biztosít.

A falszigetelés purhabbal előnyei

A hagyományos szigetelőkhöz képest a purhab sokkalta tartósabb megoldást nyújt. A szálas szigetelők a pára hatására néhány éven belül veszítenek hatásukból, míg a purhab hosszú évekig biztos védelmet tesz lehetővé. Előnyei:

 • 15 éven túli élettartam
 • Varratmentes felhordás
 • Ártalmatlan az egészségre
Spiko cső méretek, mikor fontos a méret?

Spiko cső méretek, mikor fontos a méret?

A spiko cső méretek a következők lehetnek a LitsEnergy-nél: 100-1600 mm átmérőjű. Azonban igény esetén egyedi méretek is kérhetők. A spiko cső mérete fontos a kialakításnál, gyártásnál és a légtehnikai rendszerek beszerelésénél.

Amikor légtechnikai rendszer gyártásról és kivitelezéséről van szó, akkor mindig fontos a terepfelmérés. Ezt a cégek mielőbb levezénylik, majd ezt követheti a tervezés, gyártás és beszerelés.

A spiko cső mérete fontos tehát, amikor a tervezés és gyártás történik.

A spiko cső lehet kör vagy négyszögletű. Előbbi kevésbé szennyeződik, míg utóbbi könnyebben elhelyezhető.

Gépeink zöld energiával működnek. SPIKO cső gyártása ma már igen egyszerűen működik. Leegyszerűsítve betápláljuk a rendszerbe a gyártandó tulajdonságú csövet és a gép szinte magától ezt le is gyártja.

Válassza a LitsEnergy szolgáltatásait, döntsön a jó árak, a megbízható munkavégzés és a minőség mellett.

 

Ollós emelő ár

Ollós emelőt keres? Irány az ollosemelogep.hu!

Az ollós emelőgépek több iparág fontos kellékei, mivel segítségükkel a nehezen elérhető területek is biztonságosan megközelíthetővé válnak. Masszív, ollóra hasonlító szerkezetük stabilan tartja a platformot még a legnagyobb magasságokban is. Mindemellett sokkal hatékonyabbá teszi a folyamatokat, rugalmas és könnyedén mozgatható. Míg az állványok szállításával, össze- és szétszerelésével temérdek hasznos időt vesztegetődik el. Addig egy ollós emelőnél lényegében csak a szállítással kell számolni. A gép felemelt platformmal is mozgatható, sőt a platformból, azon állva is. Ennek köszönhetően rövid idő alatt nagy felület lefedhető használatával. Az ollós emelő ár is kedvezőbb!

Ollós emelő ár – típusok

Partnercégünk az ollosemelogep.hu kínálatában most beltéri és kültéri emelők egyaránt elérhetők. Beltérre az elektromos modellek javasoltak, mivel ezek halkan és füstmentesen üzemelnek, sőt fehér, nyommentes gumikkal is kérhetők. Ha viszont kültéri munkavégzéshez van rá szükség, akkor diesel modellt érdemes választani. Ezek terepre való gumikkal rendelkeznek, bármilyen talajon megállják a helyüket.

Ollós emelő ár

 • GENIE GS 3246 – 11900 EUR
 • GENIE GS 2646 – 9500 EUR
 • GENIE GS 3268 RT 4×4 Diesel – 11800 EUR
 • Liftlux SL 105-10 – 7500 EUR
Légtechnikai elemek

Légtechnikai elemek

Szerezze be a légtechnikai elemeket partnerünktől az ALPsystem.hu-ról!

A cég fő profilját a légtechnikai elemek gyártása, telepítése és forgalmazása alkotja. Lakossági, ipari és kereskedelmi megrendezéseket egyaránt teljesíteni tudnak. Kínálatukban EUROPAN légcsatorna rendszerek, ALP és PIR légcsatornák és ALP panelek széles választéka megtalálható.

Az ALPsystem.hu kizárólag minőségi légtechnikai elemeket forgalmaz!

A légtechnikai elemek kiválasztásakor érdemes nagy hangsúlyt fektetni a mennyiségszabályozásra és a légcsatornán belüli átmérő- és irányváltozásokra. Az elemek méretezését a maximális légsebesség, a nyomásveszteség és a szállítandó levegő mennyisége határozza meg. Az ALPsystem.hu-n horganyzott acéllemezekből, korcolásos technikával előállított légtechnikai elemek, illetve rozsdamentes, fekete alumínium lemezből hegesztéssel készült idomok is elérhetők. Mindkét típus alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt.

Ha légtechnikai elemekre van szüksége, akkor látogasson el az ALPsystem.hu-ra!

SPIKO cső árak

A SPIKO cső egy kör keresztmetszetű, horganyzott acélból, spirálkorcolással készült légcsatorna, amit légtechnikai rendszerekben használnak. Ezek a csövek biztosítják az épületek szellőzését, elősegítik a levegő áramoltatását. Használatukkal kerül elszívásra az elhasznált levegő, és befúvásra a kinti, friss levegő. Az osztódobozokba kapcsolódnak, amelyek a hőmérsékletszabályozásért felelnek, másik végükön pedig általában valamilyen idom vagy szelep található.

A SPIKO cső árak az átmérőtől, a hosszúságtól, illetve a cső anyagának minőségétől is függenek. 80mm-től 800mm-ig szinte bármilyen átmérőjű SPIKO cső vásárolható, általában 3 méteres darabokban, de lehetőség van egyedi megrendelésre is. Mindezek függvényében az ár 3.000-30.000 Ft között alakul. Érdemes árajánlatot kérni a LitsEnergy szakembereitől, amennyiben pontos végösszeget szeretne számolni.

A SPIKO cső árak mellett a szigetelésre is nagy hangsúlyt kell helyezni, ugyanis a nagyobb hőmérsékletkülönbségeknek köszönhetően kondenzáció alakulhat ki a csövekben. Ha bármilyen kérdése van a SPIKO cső árakkal kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot a LitsEnergy munkatársaival a +36-20/376-3924-es telefonszámon!

SPIKO cső árak
Irodai tisztasági festés árak napjainkban

Az iroda tisztasági festés árak, a szobafestés árakhoz hasonlóan régiónként általában eltérnek. Amennyiben pontos árajánlatra van szüksége, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot partnerünkkel Szabó István szobafestővel. Általánosságban körülbelül 590-680 Ft/nm körül mozognak az irodai tisztasági festés árak. Egy átlagos méretű (3x4m + 2,7m belmagasság) helységet figyelembe véve az összköltség körülbelül 26.900-31.100 Ft körül várható. Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, egy festékréteget takarnak. Amennyiben a falon több hiba is található, akkor először ezeket szükséges javítani, majd csak ezután kezdhető meg a festés. Ez természetesen plusz költségeket von maga után. Ha hibajavítást is végeznie kell a szobafestőnek, mielőtt felvinné a két-három festékréteget, akkor az ár 58.500-84.500 Ft is lehet.

Milyen hibák befolyásolhatják a szobafestés árakat?

 • Apró (tűhegynyi vagy nagyobb) lyukak
 • Rossz nedvszívóképesség
 • Laza réteg
 • Helytelenül felvitt vakolat
 • Egyenetlen falfelület
 • Repedés
 • Beázásra utaló hibák, penészfoltok

Egy átlagos méretű (90nm) iroda festése 100-180.000 Ft becsülhető. Ha egyéb hibajavítási munkára (glettelés, vakolás) vagy tapétázásra is szükség van, akkor ez az ár elérheti a 250.000 Ft-ot is. Szintén felárra lehet számítani, ha mélyalapozásra, élvédő felrakásra vagy fűrészporos tapéta lekaparásra van igény.

Irodai tisztasági festés árak és szobafestés árak:

 • Irodai tisztasági festés min. javítással 1 réteg 1000 Ft
 • Irodai tisztasági festés 2 réteg min. javítással 1500 Ft
 • Szobafestés árak: egyszeri festés színes: 900 Ft-tól
 • Szobafestés árak: kétszeri festés színes: 1800 Ft-tól
 • Szobafestés árak: egyszeri festés fehér színben: (Héra)800 Ft
 • Szobafestés árak: kétszeri festés fehér színben: (Héra) 1500 Ft
 • Homlokzat festés árak: rétegenként :1500 Ft
 • Színhatár képzés (fm) 400 Ft

Milyen egyéb dolgok befolyásolhatják a szobafestés árakat?

 • Falhibák javítása, előző festés maradványainak eltüntetése
 • Sötét színről világosra történő váltás
 • Bútormozgatási felár, elsőbbség/gyorsasági felár
 • Festésre váró felület mérete
 • Alkalmazott festési technika (textúrák és speciális festékek)
 • Belmagasság
 • Száradási idő

Tisztasági festésről tehát csak addig a pontig beszélhetünk, amíg nem szükségeltetik komolyabb hibajavítás a falon, mindössze egy-két festékréteget kell felvinni. Partnerünk, Szabó István szobafestő minden megbízást előtt helyszíni felmérést végez, a falak állapotát felmérve ad árajánlatot.

Irodai tisztasági festés árakkal és szobafestés árakkal kapcsolatban hívja a +36202567860-as telefonszámot!

Köszönjük a Mérnök Tendernek, hogy kiállította az új irodánk energetikai tanúsítványát

Manapság már nem az elvégzett munka minőség határozza azt meg, hogy mennyibe kerül egy energetikai tanúsítvány. Viszont ez kevésbé meglepő, hiszen az az életben levő tárgyak tekintetében is ugyanez a tendencia figyelhető meg. Szerencse a profitorientált világban, hogy léteznek még lelkiismeretes és korrekt cégek is. Ilyen a Mérnök Tender. Az iroda energetikai tanúsítvány kiállíttatásának igénye nagyon egyszerű okból kifolyólag került most előtérbe. Már időszerű is volt, másrészt pedig az infláció és az energiaárak hektikussága is segített a döntésben. Mind tudjuk, hogy ez egy olyan döntés, amely évekre meghatározhatja a cég energiafogyasztását így a rezsit is. Ezért született meg az elhatározás az energetikai tanúsítvány elkészíttetése mellett.

 Mi az, ami befolyásolhatja az energetikai tanúsítvány árát?

 • Milyen célból készül,
 • Helyileg hol van erre szükség,
 • Az ingatlan típusa is kulcsfontosságú,
 • Mekkorák a méretek,
 • A kiszállási költségekről sem szabad megfeledkezni.

Azt már mindenki tudja, hogy mikor is kell az energetikai tanúsítvány?

Minden olyan esetben, amikor:

 • Eladni készül valaki az ingatlanját,
 • Kiadni készül valaki az ingatlanját,
 • Házfelújításkor, vagy energetikai pályázatnál.

Egy energetikai tanúsítvány csak akkor használható, ha a készítője tisztában van a szabályokkal. Bár ez evidensnek, mindenképp érdemes vigyázni, főképp a sok kontár miatt.

Köszönjük a Mérnök Tendernek, hogy kiállította az új irodánk energetikai tanúsítványát
A Mérnök Tender kiállította az új irodánk energetikai tanúsítványát!
A Mérnök Tender kiállította az új irodánk energetikai tanúsítványát!

Munka lépésről, lépésre, avagy ahogy az energetikai tanúsítványunk született (és más utak feltárása): 

 • Személyes vagy online (telefon vagy e-mail) kapcsolatfelvétel és egyeztetés igényeinkről – mérnöki tanácsadás,
 • Előleg befizetéseutalással vagy helyszíni fizetés – megbeszélés kérdése,
 • Megbeszélt időpont alapján helyszíni szemlevizsgálat, felmérés és mérnöki tanácsadás,
 • Az összegyűlt adatok digitalizálása az irodájukban,
 • Dokumentációk készítése és kiküldése a megadott e-mail címre, fénymásolt formában,
 • Az elvégzendő munka végszámlájának kifizetése, utalással vagy helyszíni fizetés – megbeszélés kérdése.

 Mit szűrtünk le a munka alatt? Nagyjából 3 hétig tartottak a megbeszélések, vizsgálatok majd a tanúsítvány kiállítása. Ez alapján elmondhatjuk, hogy kellően gondosak, precízek és szavahihetők! Betartották a határidőket és érthetően elmagyarázták a dolgokat a folyamatok alatt.

Az energetikai tanúsítvány ára, és más szolgáltatásaik részletei:

Az energetikai tanúsítvány ára függ a tanúsítás céljától, helyszínétől, valamint a tanúsítandó ingatlan fajtától és a méretétől is.

 • Komplex energetikai szakvélemény készítése, már 50 000 Ft-tól
 • Energetikai tanúsítvány készítése, már 19.500 Ft-tól,
 • Lakások és családi házak ingatlanfelmérése, felmérési alaprajz készítése, már 30 000 Ft-tól
 • Társasházak energetikai vizsgálata, már 85 000 Ft-tól,
 • Irodai és kereskedelmi épületek energetikai vizsgálata, már 85 000 Ft-tól.

Köszönjük a gyors és hatékony munkát a Klímagyár szakembereinek. A hőszivattyús bojler tökéletesen üzemel

 

Hálás köszönet illeti a Klímagyár szakembereit azért a szaktudásért és segítségnyújtásért, amelyet tanúsítottak. Egy fejlesztés egyébként sem egyszerű, hát még ha hőszivattyús bojler beszereléséről van szó. Nem csak azért, mert igen összetett feladat, hanem mert rengeteg információ van a neten ezzel kapcsolatban és nem tudni merre induljon el az ember. Ilyenkor jön jól egy megfelelően képzett szakember és egy felkészült cég. Mint például a Klímagyár. Illetve egy jó termék is, mint a Hajdu hőszivattyús bojlerEzeken túl pedig, bárimkor a rendelkezésre álltak, minden kérdésre választ adtak. Köszönhetően a felkészültségnek és a vevők legkülönfélébb kiszolgálási igényének rengeteg fajta hőszivattyús bojler és egyéb termék is megtalálható a Klímagyárnál.

 

A Hajdu hőszivattyús bojler típusai a következők:

 • HB 300 – Hőszivattyús forróvíztároló, alkalmas akár szellőztetésre, páramentesítésre vagy légkondícionálásra, 300l
 • HB 200 – Hőcserélő nélkül használati melegvíz előállításra, páramentesítésre vagy légkondícionálásra, 195l
 • HB 300C – Hőszivattyús forróvíztároló, alkalmas akár szellőztetésre, páramentesítésre vagy légkondícionálásra, 300l
 • HB 200C – 1 hőcserélős használati melegvíz előállításra, vagy klimatizálásra és páramentesítésre, 195l
 • HB 300C1 – 1 hőcserélős használati melegvíz előállításra, vagy klimatizálásra és páramentesítésre, 300l
 • HPT 200 – Hőszivattyús forróvíztároló előre programozható Smart vezérléssel. Alkalmazható használati melegvíz előállításra, páramentesítésre és klimatizálásra is egyaránt, 182l
 • HPT 200C – 1 hőcserélős előre programozható Smart vezérléssel. Alkalmazható használati melegvíz előállításra, páramentesítésre és klimatizálásra is egyaránt, 182l
 • HPT 300 – Hőszivattyús forróvíztároló előre programozható Smart vezérléssel. Alkalmazható használati melegvíz előállításra, páramentesítésre és klimatizálásra is egyaránt, 295l
 • HPT 300C – 1 hőcserélős előre programozható Smart vezérléssel. Alkalmazható használati melegvíz előállításra, páramentesítésre és klimatizálásra is egyaránt, 280l
Köszönjük a gyors és hatékony munkát a Klímagyár szakembereinek. A hőszivattyús bojler tökéletesen üzemel
Köszönjük a gyors és hatékony munkát a Klímagyár szakembereinek. A hőszivattyús bojler tökéletesen üzemel
A laptopozz.hu csapata nagyon meg volt elégedve az elektromos karos emelővel, amit az építkezéshez bérelt
A laptopozz.hu csapata nagyon meg volt elégedve az elektromos karos emelővel, amit az építkezéshez bérelt

A laptopozz.hu csapata nagyon meg volt elégedve az elektromos karos emelővel, amit az építkezéshez bérelt

Elektromos karos emelő bérléshez válassza Ön is az ollosemelogep.hu-t!

Az elektromos karos emelők bérlése rendkívül praktikus megoldásnak bizonyulhat, mivel használatukkal a legnehezebben elérhető pontok is könnyedén megközelíthetők. Hatékonyságukról 360 fokban elforgatható, függőleges mozgás mellett oldalra történő kinyúlásra is képes karjuk gondoskodik. Nagyfokú stabilitás jellemzi őket, amit masszív gémszerkezetük biztosít. A szakemberek a felemelt kosárban is teljes biztonságban érezhetik magukat. Mindemellett a karos emelők figyelemre méltó hatékonysággal használhatók, mivel önjáróak, így a platformból, akár a levegőből is mozgathatók. Teherbírásuk is jelentős, mivel egyszerre két felnőtt személy egyidejű munkavégzését is lehetővé teszik.

Elektromos karos emelő bérlés reális áron!

Elektromos karos emelő bérlése inkább beltéri munkavégzés esetén javasolt, ugyanis ezek a modellek az egyenletes talajt kedvelik. Kerekeik nyommentes gumikkal is felszerelhetők, így elkerülhetők velük a kellemetlen foltok. Mindemellett csendesen dolgoznak, akkumulátoros kialakításuknak köszönhetően pedig füstmentesen.

Elektromos karos emelő bérléshez keresse fel az ollosemelogep.hu-t!

Csapatépítés egy luxus lakóautóban

A megszokott csapatépítő programok helyett, cégünk idén egy pörgős és élménydús lakóautós kalandtúra mellett döntött. Mivel imádunk lakóautózni, ezért a csapatunkat egy ilyen járművel vittük csapatépítésre.
A kollektívánknak így egy igazán különleges utazásban lehetett része. A team building megreformált változata annyira bevált számunkra, hogy a laptopozz.hu cége végül egy luxus lakóautó vásárlása mellett döntött.
Az eladó lakóautó, eladó integrált lakóautó és eladó lakóbusz kínálat közüli választás nehéznek bizonyult számunkra. Így szakemberekhez fordultunk segítségért.
A luxuslakoauto.hu munkatársai készséggel álltak rendelkezésünkre. Elmondták, hogy milyen szabadidős járművet ajánlanának számunkra. Hatalmas kínálatukból végül sikeresen ki tudtuk választani a nekünk leginkább megfelelő lakóautót.
Nekik hála, rendkívül jó áron jutottunk hozzá egy friss évjáratú, kifogástalan állapotban lévő és jól felszerelt lakóautóhoz.
Olyan lakóautóra volt szükségünk, mellyel még sok évig vihetjük csapatépítő utazásokra a munkatársainkat. A luxuslakoauto.hu-tól vásárolt jármű ezt biztosítani tudja számunkra.

Csapatépítés egy luxus lakóautóban
Csapatépítés egy luxus lakóautóban
Kastály felújítás
Kastály felújítás

A Nova Burkolat Bt. készséggel ajánlja a laptopozz.hu-t

Épület felújítással és restaurálási munkákkal foglalkozó cégünk, a Nova Burkolat Bt. több partnercéggel is büszkélkedhet. Egyik közülük a laptopozz.hu.
Vállalkozásunk háláját szeretné kifejezni a laptopozz.hu hozzáértő és rendkívül segítőkész munkatársainak. Számtalan jótanáccsal láttak el bennünket a tőlük vásárolt használt üzleti számítógépek 
kiválasztásakor. Az irányukból történő korrekt útmutatásnak hála, irodánk mostanra megbízható számítógépekkel van felszerelve. Immár a kastély felújítási és templom restaurálási terveket is az új gépeken készítjük el. Így a felújítás várható végeredményét ügyfeleink is megtekinthetik.
A velük való sikeres együttműködés után, készséggel ajánljuk mindenkinek a laptopozz.hu-t. Mi pontosan azt a lelkiismeretes munkát és megbízható termékeket kaptuk a cégtől, amit szerettünk volna.
Ön is az ezeken az elveken alapuló munkavégzést részesíti előnyben? Akkor garantáltan elégedett lesz a cég munkájával és az általuk kínált árucikkekkel.

Csürök Zsolt autómentő vállalkozó

Csürök Zsolt vagyok az 024automento.hu tulajdonosa. Autómentéssel és autószállítással foglalkozunk Budapest és Pest megye területén. Cégem működéséhez az online térben üzleti kategóriás laptopokra volt szükségem. Az autómentéssel foglalkozó üzletünk indulásához elég nagy induló költség lett volna 3 db új business laptop (1.5 millió). Ekkor találtam rá a használt laptopokkal foglalkozó webshopra, ahol szinte az új laptop árának töredékért vásároltam, prémium használ laptopokat. Az autómentés Budapest és a környező autópályákról érkező munkákat a mai napig a Hp Elitebook 8570W Munkaállomáson rögzítjük. 12 hónap garanciát kaptunk minden laptopra. Nagyon elégedett vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Autómentés Budapest Éjjel-nappal
Autómentés Budapest Éjjel-nappal
hővisszanyerő szellőztető
hővisszanyerő szellőztető

Hővisszanyerő szellőztető rendszer webáruház

Nagy szükségünk volt egy olyan szakemberre, aki 12 hónap garanciát vállal nagy teljesítményű üzleti használt laptopokra, megfizethető áron. Mivel cégünknél fontos volt, hogy üzleti kategóriás laptopokon dolgozzanak alkalmazottjainkKöltséghatékony megoldásnak láttuk, ha a klimagyar.hu hővisszanyerő szellőztető rendszerek kiépítésével és értékesítésével foglalkozó webáruházunk termékfeltöltői nagy teljesítményű gépekről dolgozzanak. Így gyorsabban vághatják a képeket és tölthetik fel a termékeket.

Autómentés Budapest és Pest megye területén – bízza partnercégünkre!

Talán egyértelmű, hogy szenvedélyünk az laptop vásárók teljes kielégítése. Hivatásunk, hogy lehetővé tegyük az autótulajdonosok számára is a járművüknek kijáró megfelelő gondoskodást. Ugyanezt elmondhatja magáról partnercégünk, a Lukács autómentő is. Egy budapesti székhelyű cégről van szó, fő tevékenységük pedig az autómentés Budapest és Pest megye területén.  Az autóba épített számítógépekből a tőlünk vásárolt DELL E7250 laptopokkal olvssák ki a hibákat a helyszínen.
Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan dolgoznak. Valamint az áraikról is ejtünk néhány szót, hogy konkrét információkat is szolgáltassunk.

 

Autómentés Budapest és Pest megye területén – gyorsaság és szakértelem

Autómentés Budapest és Pest megye területén – gyorsaság és szakértelem

 

Autómentés Budapest és Pest megye területén – gyorsaság és szakértelem

A cég munkatársai büszkén állíthatják, hogy mindkét jellemzőt magukénak tudhatják. Akármikor is történik meghibásodás az Ön autójával, a Lukács autómentő készenlétben áll. Nappal és éjszaka, 0-24 óráig, az év minden napján hívhatók. Az ünnepnapokon ugyanúgy számítódik a mentés ára, mint bármely másik napon. Az Ön betelefonálását követően a diszpécserek felveszik az eset adatait, majd továbbítják az információt a megfelelő munkatársaknak. A körülmények ismeretében a terepes munkatársak fel tudnak készülni egy profi autómentés kivitelezésére. Ezután azonnal útnak indul a csapat. A forgalomfigyelők gondoskodnak a legrövidebb és legkönnyebben járható útvonal megtalálásáról. Ez teszi lehetővé, hogy 30 percen belül a helyszínre érkezzen a segítség.

Minden esetben érvényes, hogy a legnagyobb precizitással, profi felszereléssel dolgoznak. Elmondásuk szerint úgy vigyáznak ügyfeleik autóira, mintha az a sajátjuk lenne. Talán ez az a hozzáállás, amelyet minden szolgáltatótól elvárunk, de csak kevesektől kapjuk meg.

Árak a Lukács autómentőnél

Az autómentés ára 7 999 Ft, Budapesten és 10 km-es körzetében érvényes. Ezen a területen kiszállási díj nincs. Ezt az összeget különféle tényezők alakíthatják:

 • megtett kilométerek száma (Budapesten és körzetén kívül 100 – 150 Ft/km + ÁFA)
 • szállítandó gépjármű mérete és súlya
 • műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt autó, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés
 • automata / kézi váltós autó
 • működő / nem működő kerekek
 • éjszakai / nappali mentés
 • kormányozható-e az autó
 • személyautó / teherautó / alacsony sportautó
 • terepviszonyok

 

Árak a Lukács autómentőnél

Árak a Lukács autómentőnél

 

A cég minden esetben fenntartja annak jogát, hogy a körülményekre való tekintettel sajátos árakat szabjon ki. A végösszeget minden esetben közlik Önnel a kiszállás előtt, tehát az autómentés előtt már mindennel tisztában lesz.

eladó lakóautók
eladó lakóautók

A laptopozz.hu tulajdonosa, Siba Attila a Prémium Lakóautót ajánlja!

Ha lakóautó vásárlását fontolgatja, akkor mindenképpen keresse fel a Prémium Lakóautó weboldalát, vagy hívja őket a +36 20 2428 824-es telefonszámon!

A Prémium Lakóautó munkatársai a lakóautózás igazi szerelmesei és ezáltal szakemberei is! Járműparkjuk tagjai a legújabb, tökéletes állapotban lévő modellek! Az érdeklődő ügyfelek a járműveket személyesen is megtekinthetik, valamint a premiumlakoauto.hu-n is kizárólag top állapotú eladó lakóautókkal találkozhat!

Az eladó kínálat mellett cégük lakóautó bérbeadásával is foglalkozik, egy-egy bérlést követően pedig minden lakóautót teljes átnézésre visznek. Rendszeres szervizelésen, folyamatos átvizsgáláson esnek át a kocsik, áruk pedig kedvezményes! Önt biztosan nem éri meglepetés!

Bármely lakóautó vásárlása mellett is döntsön, ők garantálják, hogy abba csak bele kelljen ülnie és már gurulhat is vele!

Egy-egy átvizsgálás nem csak a szervizből áll. A lakóautó belterét is rendszeresen karban tartják. Például ózongenerátorral fertőtlenítik, mely hatásosabb, mint a vegyszerek. Eladáskor a jármű újszerű állapotban lesz kívül is és belül is!

Prémium Lakóautó – Önnek, családjának, és barátainak. Az embertömegektől távol!

A laptopozz.hu csapatának választása: Purhab Center Kft.

Nemrégiben a laptopozz.hu munkatársainak telephelyét szórt purhab szigeteléssel látta el a Purhab Center Kft.

A zártcellás szórt purhab szigetelés a minőségi hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik! Lépésálló is, ugyanis egy olyan anyagról van szó, mely az építőiparban ma már teljesen egyedi és páratlan! A szórt poliuretán hab mással nem helyettesíthető. Ugyanezt a hatékonyságot csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni.

Ahogyan a laptopos kollégák is megtapasztalhatták, a percek alatt megkeményedő szórt purhab szigetelés légzárat alkot. Ez a helyszíni előállításnak köszönhető, ugyanis teljesen egybefüggő, homogén anyag jön létre a szórás után. Ez ugyan csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható, de használatával jelentős költségek spórolhatók meg. A megrendelő búcsút inthet a hiányos, elégtelen szigetelések miatti magas számláknak!

A laptopozz.hu csapatának választása: Purhab Center Kft.
A laptopozz.hu csapatának választása: Purhab Center Kft.