Vásárlói vélemények

  review rating 5  Gyors, pontos, alapos és kiváló minőségű terméket árul.

  thumb János Májer
  5/08/2020

  review rating 5  Tökéletes a kb 3 hete vásárolt mini PC. Pontosan azt kaptam amit kértem, vártam, kedves kiszolgálással párosítva.

  thumb Sándor Rubina
  4/27/2020

  review rating 5  Segítőkész eladó, korrekt termék. A megrendelt, amúgy igencsak rendben lévő laptop másnapra érkezett garanciajeggyel, névjegykártyával és meglepetés billentyűmatricával. Csak ajánlani tudom. 👍

  thumb László Papp
  4/09/2020

  review rating 5  2 db gépet is vásároltunk innen az egyiket kb 3 éve semmi baja nincs azota, amit meg most vettünk az is nagyon jó. Csak ajánlani tudom!!!!!

  thumb Ádám Fogas
  4/04/2020

  review rating 5  Tökéletes kiszolgálás, maximálisan a számomra legjobb ajánlatot kaptam Attilától! Remek hozzáállás! Csak ajánlani tudom a vállalkozást! 🙂

  thumb Jozsef Reti
  3/31/2020

  review rating 5  Kíváló, segítőkész kiszolgálás, termék hibátlan. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  thumb Márton B
  3/31/2020

  review rating 5  Udvarias kiszolgálás, nagyfokú rugalmasság, remek ár-érték arányú és jó minőségű termékek. Bátran ajánljuk mindenkinek!

  thumb Zoltán Sitkei
  3/27/2020

  review rating 5  Jó srác, korrekt. Volt bajom a géppel, de kérdés nélkül megoldotta, és ez a lényeg.

  thumb István Szamosfalvi
  3/10/2020

  review rating 5  Pontos, gyors szállítás, nincs ígérgetés, hitegetés, azt kapod amire számítasz! Kiváló minőségű gépek, ismerősömnek rendeltem tőle, de annyira bevált, hogy az ismerős ismerősének is kellett még aznap még egy!:)

  thumb Bence Bölkény
  2/15/2020

  review rating 5  A kapcsolat felvételre nagyon gyors reagálás történt nagyon segítőkész mindenben. A csomag esztétikusan legfőképp biztonságosan volt becsomagolva. A csomag a feladást kovető napon ide is ért nagyon gyorsan. A termék kifogástalanul működik.

  thumb Renátó Romsics
  1/03/2020

  review rating 5  Maximálisan korrekt és segítőkész eladó, aki az eladás után is segítséget nyújt, szükséges. Szerintem még lesz üzlet közöttünk! 🙂

  thumb Balázs Udvardy
  10/10/2019

  review rating 5  Tökéletes a mini PC, amit vettem. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek.

  thumb Dávid Gecseg
  10/03/2019

  review rating 5  Több számítógépet vettem itt , sőt ismerőseimet is ide irányítottam.Teljes elégedettségükre.Kíválló szakember , megbízható üzleti partner.Gratulálok !

  thumb Darab Zsolt
  8/27/2019

  review rating 5  100%ban elégedett vagyok csak ajánlani tudom mindenkinek. Rugalmas és Korrekt, az volt amit megbeszéltük.

  thumb Zsolt Tömöri
  6/29/2019

  review rating 5  Szuper gépet kaptam, nagyon szuper áron! Az eladó kedves és segítőkész + 6 hónap garanciát is vállal, ami használt cuccoknál valljuk be nem nagyon jellemző. Nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!

  thumb Suzy_kitchencoach
  6/14/2019

  review rating 5  Szuper gépet kaptam, nagyon szuper áron! Az eladó kedves és segítőkész + 6 hónap garanciát is vállal, ami használt cuccoknál valljuk be nem nagyon jellemző. Nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!

  thumb Suzy_kitchencoach
  6/14/2019

  review rating 5  Felső kategóriás gépet kaptam ,kiváló árért!!!Hp Elitebook 820 G1 i7,8gb,256 SSD, IPS .Az eladó korrekt ,segítőkész.... 6 hónap garanciát kaptam a gépre.Mindenkinek ajánlom aki szeretne kevesebbért többet,jobbat kapni....!!!! A készülék teljesen újszerű,karcmentes,patika állapotú.Nagyon elégedett vagyok.

  thumb Lajos Lány
  4/06/2019

  review rating 5  Teljes mértékben ajánlom, ha valaki szép állapotba lévő laptopot szeretne jó áron. Rugalmas a személyes átvétel illetően és nagyon korrekt! Laptop ügyben biztosan őt fogom a jövőben keresni először.

  thumb Zsolt Lacza
  1/15/2019

  review rating 5  Felső kategóriás gépek, hihetetlenül alacsony árakon. Országos szinten a legjobb minőségű használt laptopokat, notebookokat nála lehet kapni. A vevőorientáltsága kimagasló, minden kérdésre választ kap az ember. Sokat elmond a 6 hónap garancia vállalás is illetve a jogtiszta operációs rendszer. Csak ajánlani tudom!

  thumb Ferenc Bachoffer
  1/02/2019

  review rating 5  Egy nagyon jó sőt annál is jobb laptopot kaptam , mint amire számítottam ! Thinkpad X230 IPS kijelzős. Nagyon jó és elérhető áron!!! Szinte még vadonat új állapotu volt még az akkumulátor is. A tulajdonos nagyon kézséges , segítőkész !! Aki elmegy hozzá biztosan nem jön el üres kézzel (laptop nélkül) 😉 Nyugodt szívvel és bátran ajánlom Attilát!! Mindenben segít amiben csak tud!

  thumb G Zoltán
  11/22/2018

  review rating 5  Maximális segitsegít kaptunk a választáshoz is. Korrekt eladó.Nagyon szép állapotú gépek vannak nála . Ha bármilyen kérdésem van bármikor segit 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek !

  thumb Zsuzsa Dublinszki
  11/06/2018

  review rating 5  Több alkalommal vettem már laptopot. Volt egyszer olyan mikor meghibásodott amit rögtön ki is cserélt. Összeségében megvagyok elégedve 😁😁 csak ajánlani tudom mindenkinek aki ide téved.

  thumb Balazs Rezi
  10/04/2018

Nagyon elégedett vagyok, profi gyors gép, az új árának töredékért!

Kiss Péter

Korrekt megbízható eladó, minden rendben ment! A termék megfelel a leírtaknak. Ajánlom mindenkinek!

Vesze Gabriella

Gyors,pontos és a leirtanak teljesen megfelelő a gép.Bátran ajánlom másoknak is

Márkus Zoltán

Nagyon rendes eladó! Korrekt, gyors, kommunikatív! Ajánlom mindenkinek!

Dobák Tamás

Minden a megbeszélteknek megfelelően zajlott. Szakavatott, felkészült, megbízható eladó. A személyes benyomás hatására és az eladás során tapasztaltak alapján őszintén bátran ajánlom mindenkinek. Én személy szerint visszatérő vásárlója leszek.

Szalkai Krisztian

Ajánlani tudom mindenkinek,
Korrekt,pontos,gyors infó,
Azt kaptam amit megbeszéltünk,

Pálvölgyi Ferenc

Korrekt, gyors, csak ajánlani tudom!!!

Zelenay Kornél

Korrekt,rugalmas eladó.
Minden úgy zajlott,ahogy előtte telefonon megbeszéltük,csak ajánlani tudom vele az üzletkötést.

Szabó Attila

Pontos felvilágosítás, megbízható, precíz és gyors ügyintézés. Elégedett voltam a hozzá állásával és a termékkel is. Ajánlom másnak is!

Horváth N Norbert

Nem magamnak vásároltam a 8470p-t, de minden a megbeszéltek szerint történt és mindenki elégedett az eredménnyel. Ajánlott eladó.

Varga Gábor

Nagyon gyors korrekt eladó ajánlom minden  vásárlónak.

Csősz Zoltán

Remek gépet sikerült kiválasztani, hibátlan, és esztérikailag is megfelelő. Mindezt nagyon jó áron!

Kósa László

Sziasztok. HP prémium laptopot kerestem a neten, és hála Istennek, rátaláltam Attilára! Bármikor, amikor mentem hozzá, a megbeszélt időpontban ott volt, és soha nem csalódtam a minőségben. Az első gépet kb. 1,5 éve vettem és már több tudatot hoztam azóta el Tőlük a családomnak, barátoknak, kollégáknak! Ami fontos: Eddig egyet sem vittem vissza garanciális problémával. Vétel előtt az összeset ki lehetett próbálni, megnézni, megfogdosni, választani a nagy készletből. Gyors, pontos, korrekt eladó, tényleg csak ajánlani tudom bárkinek! Molnár Tamás

Molnár Tamás

Nagyon jó minőségű laptopot kaptam korrekt áron. Külön kiemelném,hogy odafigyelt a személyes
kéréseimre és személyre szabottan adta át a gépet.Döntésemben nagy szerepe volt továbbá annak,hogy a
laptopra 6 hónapos garanciát vállalt,amelyhez hasonló nem találni máshol (mások mindössze 1-3
hónapot adnak). Nagyon megbízható,korrekt,pontos eladó, minden a megbeszéltek szerint történt.Erősen
ajánlott.

Tarcsi András

mind az eladóról mind a termékről csak is szuperlatívuszokban 

Ceglédi István

Gyors, korrekt, precíz eladó!
Minden rendben ment, a termék tökéletes állapotban érkezett meg. Csak ajánlani tudom!

Fekete Sándor

Már az 5. laptopot vásároljuk tőle. Mindegyikkel maximálisan meg vagyunk elégedve. Országos viszonylatban korrekt árak és makulátlan készülékek, segítőkész eladó. Csak ajánlani tudom!

Nagy Krisztián

Attila nagyon sokat segített a megfelelő laptop kiválasztásában, és a vásárlás után is bármikor rendelkezésre áll. És biztos keresni is fogom, ha nekem vagy egy ismerősömnek új gépre lesz szüksége!

Barbara Simon

Ismerősömnek segítettem gépet venni és teljesen meg vagyok elégedve mind a géppel mind a szolgáltatással! Gyors, rugalmas eladó és a terméke is megfelelő! Köszönöm!

Mate Schwarz

Több alkalommal vettem már laptopot. Volt egyszer olyan mikor meghibásodott amit rögtön ki is cserélt. Összeségében megvagyok elégedve 😁😁 csak ajánlani tudom mindenkinek aki ide téved.

Rezi Balázs

Meghökkentően jó áron, előre utalással vettem tőle egy laptopot, dokkolóval és 240-es ssd-vel. Gyönyörűen becsomagolva, névjegykártyával, adásvételivel, patika állapotban érkezett! Respect!

Kovács Endre

Maximális segitsegít kaptunk a választáshoz is. Korrekt eladó.Nagyon szép állapotú gépek vannak nála . Ha bármilyen kérdésem van bármikor segít 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek !

Zsuzsa Dublinszki

Én már nem veszek több új gépet, csak Attilától, mert mindent elmond és garanciát is vállal!

Szabadi Edit

Köszönöm, nagyon szuper a gép. +++++++++++++++++++

László Ákos

Nagyon rendes eladó és mindent megtett azért, hogy korrekten a legjobb felvilágosítást adja. Nem kellett két perc alatt végezni. Tüzetesen átnézhettem az árut. Sok segítséget nyújt a vásárlónak. Megbízható, korrekt. Szerintem még megyek hozzá!! Bátran ajánlom mindenkinek!!     

Molnár Péter

Minden gyorsan ment, a laptop tényleg nagyon szep, minden rendben, koszi a bill. Matricát is!

Nagy Zsolt

Gyönyörű, szinte újszerű állapotú gépet kaptam remek áron, gyors postázással. Köszönöm!

Gergely Sándor

Nagyon szép állapotú laptopot küldött csomagban ,nagyon meg vagyok elégedve,némelyik webáruház nem tud ilyen normálisan csomagot küldeni. Szóval örülés van. 

Varga István

Kifogástalan állapotban, ígért időben érkezett meg! 

Baráti Károly Robert

Kifogástalan állapotban, ígért időben érkezett meg! 

Baráti Károly Robert

Nagyon korrekt volt az ügyintézés mindenkinek ajánlom 

Sarkadi Sándor

Rugalmas, korrekt eladó, minden a megbeszéltek szerint történt. A megállapodásunk után, még aznap postázott, így másnap megkaptam a laptopot, ami hozta az elvárásaimat..

Félix Kállai

Szia köszönőm mégegyszer a gépet á valami eszméleten prémium érzést nyújt amit a párom acer laptopja nem éreztet 😂 kb annyit tud mint az előző asztali konfigom. Csak mobilabb kiadásban. Köszi mégegyszer további szép estét szia!

Dell E5440

Bakó Zoltán

Többször vásároltam már laptopot tőlük, mivel mindig elégedett voltam a termékkel, a szakmai felkészültséggel, nem utolsó sorban pedig az emberi hozzáállásával, így bátran ajánlhatom mindenki figyelmébe, aki korrekt áron jó minőségű laptopot szeretne vásárolni.

Puskás Zsolt

Szia! Király a laptop! Raktam egy ssd-t bele, win 10 hasít, minden ok vele! Köszönöm!

 

6450b Probook

Pintér László

Megbízható korrekt eladó!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon szépen köszönöm még egyszer a gépet, atom biztosan volt becsomagolva!

 

Végh Márk

Korrekt üzletember, csak ajánlani tudom. Megbeszéltük telefonon, átvettem, kifizettem, most is használom. Ennél több nem kell.

 

Antos Gergely

Szia Attila! Elképesztően szuper ez a gép! Nagyon meg vagyok elégedve vele! Köszi a korrektséget! 4 órát megy az akksi gond nélkül, csendes, gyors, kicsi, kompakt! Köszi mindent!

Norbert Brotya

Megbízható remek gépek vannak!

Attila Bodor

Nagyon elégedett vagyok a termékkel és az eladóval is. A vásárolt laptop teljesen újszerű, karcmentes(!) állapotban van, az akkumulátora is kitűnő. Az eladó pedig megbízható, korrekt, minden szakmai kérdésemre gyorsan válaszolt. A 6 hónapos garancia mellett az eladó vállalta, hogy kiszállítás után a laptopot visszaküldhetem neki ha az nekem nem tetszik, és ő visszavásárolja. Szóval maximálisan meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom!! 🙂

X230 Lenovo Thinkpad.

Körösi Emese

Kiváló, nagyon segítőkész eladó, villámgyorsan postázott, aztán nagyon gyorsan és hatékonyan megoldotta minden a géppel kapcsolatos gondom. Ajánlom mindenkinek.

György Dragomán

Kissé nehézkesen találtam ide, véleményem az eladóról: korrekt, segítőkész még ilyen vaksi bambával is mint én…:-) A gép – nekem – megérte az árát, szépen “muzsikál” sok munkát elvégzünk így együtt.
Nagyon szépen Köszönöm!

Szántó Balázs

Egy nagyon jó sőt annál is jobb laptopot kaptam , mint amire számítottam ! Thinkpad X230 IPS kijelzős. Nagyon jó és elérhető áron!!! Szinte még vadonat új állapotu volt még az akkumulátor is. A tulajdonos nagyon kézséges , segítőkész !! Aki elmegy hozzá biztosan nem jön el üres kézzel (laptop nélkül) 😉 Nyugodt szívvel és bátran ajánlom Attilát!! Mindenben segít amiben csak tud!

Gedai Zoltán

0