Barion Pixel

Használt laptop nyugdíjasoknak

Használt laptop nyugdíjasoknak

Természetesen nyugdíjasként is sokfélék lehetünk, így nincsen kimondottan minden nyugdíjas számára megfelelő laptop. De mégis akkor miért lehet külön célcsoportként kezelni?

Alapvetően a laptopok esetében vannak alapfelhasználásra és munkára, nagyobb teljesítmény igényű szoftverek futtatására kitalált gépek.

Munka, játék, szoftverek

A laptopok esetében joggal beszélhetünk az ár-érték arányosságról. A drágább legtöbbször nagyobb teljesítményt is jelenet. A teljesítményre pedig még rámegy a márka és a design ára. De egy jól összerakott rendszer sokba kerül. Beleértve a processzort, videokártyát vagy a merevlemezt. Nem beszélve a kijelző minőségéről vagy a billentyűzetről.

A jó teljesítmény olyan munkafolyamatokhoz kell, amely sok időt vesz igénybe. Van számos olyan komoly program, ami nagy teljesítményt igényel. Ilyenek a grafikai programok, némely statisztikai program vagy bármilyen más tervezői szoftver. Legyen szó videókról, fotókról, 3D-ről.

Alapfelhasználás és használt laptopok nyugdíjasoknak

Alapfelhasználás

A fenti példákon túl azonban vannak azok, akik nem akarják túl sok mindenre használni laptopjukat. Legalábbis nem nagy teljesítmény igényű szoftvereket szeretnének futtatni. Csupán mondjuk képeket nézegetnének, egy-két filmet online vagy letöltve. Esetleg böngészni az interneten.

A ma nyugdíjaskorúak viszonylag későn találkoztak a technológiával. Közülük kevesen használhatják konkrét munkára a laptopokat, nem valószínű, hogy tervezőgrafikai munkát végeznek, vagy számítógépes játékokat játszanak. Akik mégis, számukra is vannak megfelelő laptopok.

Az átlagos nyugdíjas számára azonban tökéletesen megfelelhetnek az alapfelhasználásra jó használt laptopok.

Ha használt laptopot nyugdíjasoknak keres, ne feledje, nem minden nyugdíj egyforma! Mindig tudja meg először a preferenciákat, majd csak utána válasszon terméket! Mire is van igénye a felhasználónak? Utána döntsön!

Kínálatunkban számos használt laptop nyugdíjasoknak is megfelelő lehet. Nézzen szét és rendeljen még ma, hogy holnap már kiszállításra is kerüljön a kinézett laptop.

Laptop nyugdíjasoknak, máshogy kell-e válogatni?

A válasz röviden: nem! Mutatjuk, hogy érdemes laptopot nyugdíjasoknak választani!

Használt és új laptopok vásárlásakor is mindig ugyanazokat a szempontokat érdemes szem előtt tartani. És igazából ez jellemző minden termék és áru vásárlásakor is. Arra a kérdésre kell válaszolni, hogy mire is szeretnénk használni az adott eszközt, terméket.

A laptop esetén: munka, tanulás, játék, audiovizuális élmény, szórakozás, írás?

Ezeken belül is természetesen vannak szintek. Így más teljesítményre lesz szüksége egy grafikusnak, egy videósnak, zenésznek, statisztikusnak vagy más típusú irodai dolgozónak. Egy gamernek is más igényei vannak. És még ezeken belül is persze vannak egyéni eltérések és egyéni igények.

Nagyobb teljesítményért nagyobb árat is kell fizetni.

Nem csak a nyugdíjasokról, de összességében elmondható, hogy a legtöbb ember nem használná ki a turbó gépeket. Így a legtöbb embernek nincs szüksége a legjobb teljesítményű, legdrágább laptopokra.

Az átlagos felhasználás, amit egy nyugdíjas korú is ki tud használni, igen baráti áron elérhető. Ha tehát laptopot nyugdíjasoknak keresünk, azért ne feledjük, nem minden nyugdíjas egyforma, figyeljünk az igényekre!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg