Barion Pixel

Felújított laptop garanciával a laptopozz.hu webáruházból

Felújított laptop garanciával a laptopozz.hu webáruházból

Használt felújított laptop? Ráadásul minőségben és garanciával? Ez a laptopozz.hu. Cégünknél elsődleges, hogy csakis olyan felújított laptop kerülhet eladásra, amely minden általunk támasztott követelménynek megfelel. Ezen túl pedig minden teszten átmegy és nem csak átsiklik, hanem jól is szerepel. Éppen ezért is vagyunk magabiztosak, amikor valakihez felújított laptop garanciával kerül. Ezért vállalunk mindig garanciát a kínált gépeinkre. Fontos számunkra a vevő elégedettsége és a bizalma, főleg amikor használt felújított laptop a téma. Egy laptop megvásárlása egyébként is alapos megfontoltságot igényel és ehhez társul még a “használt” szóból eredő szkepticizmus. A laptopozz.hu-nál biztosak lehetnek abban, hogy a vevő a legfontosabb.

Mitől lehet felújított egy használt laptop?

Jó kérdés. Egy használt felújított laptop általában egyes perifériáinak cseréje miatt tekinthető felújítottnak. Íme néhány példa:

Attól függően, hogy mire van szükség, illetve, hogy a teszteken milyen igények jelentkeznek a felújításra vonatkozóan, úgy eszközöljük ezeket.

Milyen felújításokat tartalmaznak a laptopjaink?

A webáruházban levő laptopok közül például a Hp Elitebook 8760w CPU-ja újrapasztázásra került és teljesen új SSD merevlemezt kapott. Ugyanez a helyzet a Lenovo Thinkpad X250/Touch/ esetében is. Ezeken túl természetesen az összes használt laptop kitakarításra került és alapos vizsgálaton esett túl. Az általunk eszközölt felújításokon túl pedig természetesen van lehetőség további bővítésekre, amelyben szakembereink állnak a rendelkezésre.

Ha egy megbízható és minőséges társat keres, ahol használt laptop garanciával is kapható, akkor a laptopozz.hu a legjobb választás.

Mire figyeljünk felújított laptop vásárlásakor?

Mindenekelőtt gondoljuk végig, hogy mire szeretnénk használni leendő felújított laptopunkat.

Sokan esnek abba a hibába, hogy kizárólag ár szerint vásárolnak készüléket, specifikációjáról mit sem tudva. Fontos az ár, de még lényegesebb az, hogy milyen szerepet fog betölteni leendő készülékünk. Ha otthoni használatra keresünk gépet filmezni, böngészni, meglátogatni közösségi oldalainkat, akkor érdemesebb a pénztárcabarát verziót választani. Ezekre a tevékenységekre nem szükséges drága felújított laptopot vásárolni. Ezzel szemben, ha dolgozni szeretnénk rajta, akkor érdemes kutatómunkát végezni, összegyűjteni a programokat, amiket futtatni szeretnénk és eszerint dönteni. Laikusként kérjük hozzáértő ismerősünk, barátunk, esetleg informatikus segítségét. Ezáltal elkerülhetőek az átverések is! Végezetül pedig keressünk megbízható szaküzletet, webáruházat, ahol garanciát adnak a felújított laptopokra.

Válogasson felújított laptopjaink közül a laptopozz.hu webáruházban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg