Miért érdemes a HP Elitebook sorozat mellett dönteni, vajon érdemesebb ezt választani egy Home notebook helyett? Ezekre a kérdésekre keressük a választ mai cikkünkben, ha érdekel a téma, tarts velünk!

Szokták mondani, hogy akinek egyszer lesz egy Elitebook-ja, nem igazán szeretne más típust a jövőben. Aki egyáltalán nem jártas a HP háztája környékén, annak egy jó kiindulópont a HP Elitebook használt lapopok megítéléséről, hogy ezeket a cég az üzleti prémium szegmensbe szánja. Az ilyen besorolású laptopokat piacra dobásuk előtt több 1000 óráig tesztelik. Főként nagyvállalatok vásárolják, kiknél alapkövetelmény a megbízhatóság, továbbá az is, hogy napi 10-12 óra folyamatos használatra is bevethetők legyenek. Ezek a gépek nem recsegnek és ropognak, ütést vagy véletlen leejtést is könnyedén átvészelnek meghibásodás nélkül.

A HP Elitebook használt gépek olyan különlegességgel vannak felvértezve, mint pl. a magasteljesítményű processzorok, effektívebb hűtési rendszerek, prémium anyaghasználat. Ezek összessége pedig izzasztó, produktív munkára képesek. Egy HP Elitebook használt laptop gyakorlatilag a fedéllel együtt teljes mértékben magnéziumborítású. Rendre könnyű súlynak örvendnek, ez azt jeleni, hogy hordozhatóság szempontjából is kiváló választás lehet. Ezt teszi biztosabbá a fizikai rázkódás elleni HP 3D Drive Guard védelem is.

Vajon mi éri meg jobban, hasonló árazásban HP használt laptopot vagy új home laptopot vásárolni? A home laptopok tartalomfogyasztásra, azaz internetezésre, videók és filmek nézésére vannak előre látva. Amennyiben ennél egy kicsit is többet szeretnél működni a gépen, úgy máris választ kaptál: HP Elitebook használt laptop! Ezeken a gépeken a munkán túl, régebbi játékokat közepes beállításokkal is futtathatsz. Továbbá, garancia már utóbbiakra is jár, cégünk legfeljebb 12 hónapot ajánl HP használt laptopokra. A használt HP vs. új home laptop még egy nagy különbsége a kijelzőben nyilvánul meg. Az új home laptopok rendre kevesebb felbontással, rosszabb betekintési szögekkel, gyengébb fényerővel érkeznek. Ezek számtalan kellemetlen percet okozhatnak.

Dönts megfontoltan, válassz HP használt Elitebook laptopot!

0