Amikor valamit vásárlunk, ma már magától érthető, hogy kapunk rá garanciát. Mármint akkor magától érthető, ha azt újonnan vesszük meg. De mi van a használt dolgokkal?

Amennyiben magánszemélyektől veszünk lényegében bármit, ott legfeljebb az ígéretekben bízhatunk. Ahol a szavahihetőségre kell hagyatkoznunk. Ez mennyire biztos? Induljunk ki a lehető legjobb eshetőségből, hogy mikor személyesen találkozunk valakivel, az őszintén elmondja a részleteket. De mi történik akkor, ha egy váratlan meghibásodás történik az új tulajnál, amiről az előző sem tudhatott. Ilyenkor természetesen már semmiféle törlesztést ne várjunk, nem várhatunk. Amennyiben rendelünk valamit személyes megvizsgálás nélkül, az úgy egy lépcsőfokkal még bizonytalanabb, hiszen akár átverés is állhat mögötte. Hogyan kerülhetjük hát ki mindezt, a kockázatot a 0-ra csökkentve?

A válasz: használt laptop garanciával! Egyszerű és nagyszerű, nemde? A cégünk pedig pontosan erre nyújt lehetőséget, vásárlást használt laptopot garanciával. Minden egyes darabra, 6 hónapos teljeskörű jótállást vállalunk. Természetesen a használt laptop garanciával nem lenne túl praktikus, ha elhúzódnának a dolgok. Így mi azt is biztosítjuk, hogy rendkívül gyorsan, saját szervízünkben orvosoljuk a dolgot, legyen szó javításról vagy alkatrész cseréről. De van itt még egy apropó, amivel már startban jobb helyzetben indul, ha cégnél vásárol használt laptopot garanciával, mintha helyettük magánszemély mellett döntene. Ez pedig az, hogy mi teljeskörű átvizsgálást végzünk minden laptopunknál eladás előtt. Így alapból sokkal kevesebb az esély a meghibásodásra, azonban, ha mégis megtörténik, úgy a 6 hónapos garancia védi Önt. Esetleg kiterjeszthető hosszabb időintervallumra a jótállás? Mi lehetőséget nyújtunk erre, felár értékében akár 12 hónapos teljeskörű garanciával vásárolhat nálunk használt laptopot.

0