Olyan laptopot keres, amely bírja napi 8-10 órában a munkavégzést? Olyat, amely nem lassul be huzamosabb működés közben és minden helyzetben számíthat rá? Amennyiben ilyen használt céges laptopot keres, mi kiváló ajánlattal tudunk szolgálni! Ilyen felhasználási területen kimondottan fontos a megbízhatóság! Ez alatt értendő a biztonságos adatok tárolás és lezárási lehetőség, továbbá a folyamatos fürge működés is, hogy ne várassuk az ügyfelet. Mi kell e jellemzők kielégítéséhez, egy vérbeli használt céges laptop megteremtéséhez? Elmondjuk a mi ajánlatunk!

Kezdjük azzal, hogy a céges laptopon kényes, gondosan őrzött adatokat is tárolhatunk. Erre mindenképpen azt ajánljuk, hogy valamilyen biometrikus zárral felszerelt használt céges laptopot válasszunk. Ez lehet arc-alapú, Windows és webkamera eljárással történő, vagy dönthetünk az ujjlenyomat olvasó mellett is. Használt üzleti laptopjaink többségében utóbbi is elérhető!

Az adatok megőrzésénél ugyanakkor nem elég arra figyelnünk, hogy kellőképpen védve legyen illetékes behatolók ellen. Arra is hangsúlyt kell fektetnünk, hogy az adattároló megbízható legyen és még véletlenül se vesszenek el a rajta tárolt információk. Ennek elkerülésére több eljárás is szolgál. Elsősorban az üzleti kategóriás laptopokat akár 1000 óráig is tesztelik piacra dobásuk előtt. Nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra, hiszen nagy tech cégek vásárolnak ilyen árkategóriába pozícionált laptopokat, akiknél elfogadhatatlan a váratlan meghibásodás. Továbbá a tesztelés során napi 10-12 óra működést vesznek alapul és nagyjából 8-10 évvel számolnak.

Adattárolóktól függetlenül, sajnos nem lehet minden alkatrész jövendőbeli munkaidejét kiszámolni. Feltéve, hogy megtörténik a baj, igen kellemes abban a tudatban élni, hogy van garanciánk és ingyenesen elvégzik a javítást a szakemberek. Cégünk 6-12 hónapig terjedő jótállást kínál, a 6 hónap az alap, de ezt kisebb felárért 1 évre terjeszthessük ki.

Fontos megemlíteni még egy dolgot, ez pedig a felújítás, avagy „felturbózási” lehetőség. Amennyiben egy hajszál híján megtalálta az Önnek tökéletes használt céges laptopot, csupán valami apróság hiányzik, úgymint pl. kevés ram, kicsi adattároló… Akkor ezt könnyedén orvosoljuk cégünknél, a kiegészítőre pedig szintén érvényes a garancia, amennyiben azt a megvásárlás előtt szereltette bele.

 

Miért érdemes használt céges laptopot választani, mely Németországból érkezett? Jó néhány tény áll mellettük, itt vannak a legfontosabbak.

  1. Elsősorban azért, mert amikor ott vásárolnak óriási vállalkozások notebookokat, akkor részletesen átvizsgált, a legjobb technikával felszerelt masinákat választják. Olyanokat melyek időtállóak, megbízhatók és többek között magas teljesítményre képesek.
  2. Másodsorban azért, mert ott megvigyázzák a saját használt laptopjaikat és jóval az előrelátott munkaidő előtt elválnak tőlük, mert miért ne? Mert telik rá és mert maximalisták.
  3. Végül de nem utolsó sorban pedig azért, mert így kiváló ár/érték arányú géphez juthatsz! Amely minden területen, kezdve az anyaghasználattól, átívelve a praktikusságon és megbízhatóságon, egészen a gyors és kiváló teljesítményig mindenben remekelnek.

Ezekért válassz használt laptopot Németországból!

A használt céges laptopoknál (főleg, ha Németországból érkezett) néhány jellegzetesség biztosra vehető.

Összegezve a magas minőség, szétbontva pedig olyan tulajdonságok mint:

  • Jó ügyfélszolgálattal rendelkező márkák választása
  • Garantált minőség a garancián túl is
  • Szervízelt használt laptopok

Németországban sokat adnak a precizitásra és a kölcsönös tiszteletre. Így olyan márkákkal dolgoznak együtt, melyek segítőkész ügyfélszolgálattal, gyors reakcióidővel dolgoznak. Nekik fontos, hogy ha netalán gond van, gyors válaszhoz és megoldáshoz jussanak.

Olyan használt céges laptophoz juthat, ha nálunk vásárol, mely a garancián túl is évekig hibátlan működéssel kecsegtet. Ezt nevezik mi minőségnek.

Amennyiben akarjuk, hogy valami sokáig és megfelelő módon működjen, akkor azt szervizelni kell.

0