Olyan laptopot keres, amely bírja napi 8-10 órában a munkavégzést? Olyat, amely nem lassul be huzamosabb működés közben és minden helyzetben számíthat rá? Amennyiben ilyen használt céges laptopot keres, mi kiváló ajánlattal tudunk szolgálni! Ilyen felhasználási területen kimondottan fontos a megbízhatóság! Ez alatt értendő a biztonságos adatok tárolás és lezárási lehetőség, továbbá a folyamatos fürge működés is, hogy ne várassuk az ügyfelet. Mi kell e jellemzők kielégítéséhez, egy vérbeli használt céges laptop megteremtéséhez? Elmondjuk a mi ajánlatunk!

Kezdjük azzal, hogy a céges laptopon kényes, gondosan őrzött adatokat is tárolhatunk. Erre mindenképpen azt ajánljuk, hogy valamilyen biometrikus zárral felszerelt használt céges laptopot válasszunk. Ez lehet arc-alapú, Windows és webkamera eljárással történő, vagy dönthetünk az ujjlenyomat olvasó mellett is. Használt üzleti laptopjaink többségében utóbbi is elérhető!

Az adatok megőrzésénél ugyanakkor nem elég arra figyelnünk, hogy kellőképpen védve legyen illetékes behatolók ellen. Arra is hangsúlyt kell fektetnünk, hogy az adattároló megbízható legyen és még véletlenül se vesszenek el a rajta tárolt információk. Ennek elkerülésére több eljárás is szolgál. Elsősorban az üzleti kategóriás laptopokat akár 1000 óráig is tesztelik piacra dobásuk előtt. Nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra, hiszen nagy tech cégek vásárolnak ilyen árkategóriába pozícionált laptopokat, akiknél elfogadhatatlan a váratlan meghibásodás. Továbbá a tesztelés során napi 10-12 óra működést vesznek alapul és nagyjából 8-10 évvel számolnak.

Adattárolóktól függetlenül, sajnos nem lehet minden alkatrész jövendőbeli munkaidejét kiszámolni. Feltéve, hogy megtörténik a baj, igen kellemes abban a tudatban élni, hogy van garanciánk és ingyenesen elvégzik a javítást a szakemberek. Cégünk 6-12 hónapig terjedő jótállást kínál, a 6 hónap az alap, de ezt kisebb felárért 1 évre terjeszthessük ki.

Fontos megemlíteni még egy dolgot, ez pedig a felújítás, avagy „felturbózási” lehetőség. Amennyiben egy hajszál híján megtalálta az Önnek tökéletes használt céges laptopot, csupán valami apróság hiányzik, úgymint pl. kevés ram, kicsi adattároló… Akkor ezt könnyedén orvosoljuk cégünknél, a kiegészítőre pedig szintén érvényes a garancia, amennyiben azt a megvásárlás előtt szereltette bele.

0