Ahhoz, hogy megértsük a Dell Latitude laptop sorozat elképesztő sikerét, vissza kell utaznunk a múltba. 1994-ben történt, hogy egy rejtélyes éjszakán bemutatták a legendás sorozat első hírvivőjét, a Dell Latitude E5570-át. Az, hogy ez a széria megért egy negyed emberöltőnyit, több mint egy bizonyíték a cégről alkotott pozitív képünkről. Hogy értsék milyen súlya is van ennek a ténynek, elmesélem, hogy működik egy tech-cég politikája.

Amikor egy sorozat megbukik, akkor indítanak egy új vonalat, több-kevesebb dizájn változtatással, több-kevesebb hardver és célközönség változtatásával. Van, hogy ezek a változtatások az elődökhöz képest szinte észrevehetetlenek, de egy dolog örök az ilyen helyzetekben. A termék átkeresztelése. Ez a részlet mindig megegyezik, minden egyes széria megbukásánál. A Dell Latitude laptop sorozatot pedig 25 év alatt nem nevezték át egyszer sem.

Most miután letudtuk a rövid történelmi talpalót, nézzünk a részletek mögé.
A Dell Latitude sorozat célközönsége a szakemberek és a vezető pozíciót betöltő személyek. Ehhez alkalmazkodva a Latitude laptopok kivételes biztonsággal és megbízhatósággal, hordozhatósággal, kezelhetőséggel és dizájnnal rendelkeznek.

Folyamatosan fejlődik a laptopok dizájnja, követik a trendet és az innovatív irányt. Egyre kecsesebb és könnyebb modellekkel állnak elő, miközben megtartják a kiváló anyaghasználat és összeszerelési minőségüket.

A Dell a Latitude laptop sorozatánál -és általánosságban is- nagyon odafigyel a kompatibilitásra. Értsük ez alatt a különböző portok, ki- és bemeneteleket, továbbá a legkülönbözőbb, tág területen szétterülő szoftvertámogatottságot. Utóbbit hosszú éveken keresztül biztosítják.

A Dell Latitude egy felsőkategóriás széria, ahol odafigyelnek minden apró részletre. Olyanokra, mint például a billentyűzet lágy hangja, az ujjlenyomat olvasó, a strapabíróság, a portok elhelyezkedése.

Merj nagyot álmodni és vidd magaddal az úton a tökéletes társat – Dell Latitude

 

0