A rendkívüli helyzet és a rendkívüli intézkedések és rendeletek következtében egy lehetőségünk maradt. Kihozzuk a maximumot az adott helyzetből! Megteszünk mindent, hogy ne zökkenjünk ki a világ forgásából, a hétköznapi rutinunkból. Lehet, hogy Ön még a munkáját elvégezheti a munkahelyén, de gyermekei immár otthonról kell boldoguljanak a tananyaggal. Ebben tudunk és ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani. Kínálatunk: jó minőségű olcsó laptopok tanuláshoz. Természetesen ez az elsődleges profil, de ha úgy alakul ezek a gépek bevethetők akár otthoni munkavégzésre is. Vagy éppen tartalomfogyasztásra, hogy a hosszú nap után összebújjanak a párjával és megnézzenek egy filmet.

Mi szól mellettünk, miért válasszon bennünket laptop (tanuláshoz) vásárláskor? Mert kedvező áron kínálunk minőségi használt laptopokat, garanciával! Minden egyes notebookot átvizsgálunk az eladás előtt. Feltéve, hogy Ön hétköznaponként dolgozik és nem tudja átvenni a kiszemelt használt laptopját tanuláshoz, úgy hétvégén is megteheti! Előzetes egyeztetés alapján, akár vasárnap is. Ez a fennálló helyzetben különösen jól jöhet, hiszen a postaszolgálatok működése akadozik. Ezért, ha nem bízná rájuk, sürgősen akar hozzájutni a laptophoz, úgy személyesen is átveheti.

A cég ajánlata, ha laptopot tanuláshoz keres a Fujitsu Lifebook T902 tablet + laptop. Igen, ez egy kettő az egyben típus. Különösen jól jöhet a sokoldalúsága a sokoldalú iskolai feladatoknál. Könnyen átalakítható tabletre, mely hasznos lehet különböző kiválasztós, „bökdösős” feladványoknál. És egyszerűen visszaalakítható laptopra, ha szövegeket kell gépelni a gyerkőcnek. Nem mellesleg, a Lifebook T902 modellben egy Intel Core i5-üs proci, 8 GB ram memória és az Intel HD 4000 grafikus kártya teljesít szolgálatot. Ez a specifikáció azt jelenti, hogy bőven megbirkózik a feladattal: laptop tanuláshoz.

0