LenovoThinkpad coer i5 processzorral

Lenovo i5 laptop

Mit jelent a Lenovo i5 laptop?

Használt vagy új laptop?

Mire jó egyáltalán a használt laptop? Cégünk kizárólag minőségi használt laptopokkal dolgozik. Ez azt jelenti, hogy általában a nagyobb vállalatok által felkínált alig használt eszközöket értékesítjük. Sok cég ugyanis általában újabb modellekre vadászik, így gyorsan túlad a használt eszközökön.

Azon kívül, hogy ezek jól megőrzött laptopok, nagy teljesítményűek is. Ugyanis, ha belegondolunk, egy cég számára fontos a jó minőség és a nagy teljesítmény.

Mi a nagy teljesítmény?

A nagy és jó teljesítmény a laptop hardware-ében keresendő. A jól felszerelt laptop felér egy asztali számítógéppel.

Így hát érdemes figyelni a laptop:

  • processzorára
  • videokártyájára
  • RAM memóriájára is.

Ezek szoktak nagyon sokat dobni az árán is.

Lenovo i5 laptop

Kínálatunkban számos modell közül lehet választani. Lenovo termékeink között pedig akad kisebb és nagyobb teljesítményű laptop is.

Egy i5-ös processzor is többféle lehet. Ugyanis a processzorok esetében beszélhetünk generációkról. Mindegyik esetében vannak tulajdonképpen régebbi és újabb szériák.

Kínálatunkból jelenleg egy Lenovo thinkpad core i5 T460 laptopot vagy Lenovo thinkpad core i5 X230 laptopot tudunk ajánlani. Mint láthatjuk, mind a kettő i5-ös processzorral rendelkezik, utóbbiban egy korábbi, 3320m-es processzor van.

Mire elég az i5-ös processzor?

A processzor elég sokat ad a laptop teljesítményéhez, így fontos lehet, mire használjuk majd a laptopot. A kisebb feladatokhoz, kisebb teljesítményigényű szoftverekhez, hétköznapi felhasználáshoz tökéletes egy i5-üs processzor. Azonban, ha komolyabb munkákat szeretnénk ellátni (grafikai munkák, videoszerkesztés), már magasabb polcra kell nyúlnunk.

Akár i5-ös, akár erősebb processzor teljesítményre van szüksége, nézzen szét honlapunkon és találja meg digitális társát a hétköznapokhoz.

Ha használt laptop, akkor laptopozz.hu!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük