Barion Pixel

Használt számítógépek olcsón a Laptopozznál!

Miért jó az olcsó használt számítógép?

Ha használt olcsó számítógépet keres, mindenképp nézzen szét honlapunkon! Mi, a laptopozz.hu munkatársai hiszünk abban, hogy megéri a minőségért dolgozni. Kizárólag minőségi olcsó használt számítógépeket értékesítünk.

A bizalmatlanság ellen dolgozunk

Célunk, hogy megváltozzon a vásárlókban az a hozzáállás, hogy a használt rosszabb lehet, mint az új. A használttal csak jól járhatunk. Egy dologra kell új és használt számítógép esetében odafigyelni: milyen felhasználásra vásárolunk számítógépet. Ettől függ ugyanis az ár és a minőség is.

Miért jó az olcsó használt számítógép?

Amikor olcsó használt asztali számítógépekről hallunk, az juthat eszünkbe, biztosan azért adott túl rajta gazdája, mert az nem működik már. Ez általában nem így van!

Általában a nagyobb cégek döntenek amellett, hogy tovább adnak asztali számítógépeiken. Főként azért, hogy azt újabbra cseréljék.

Ez pedig azt jelenti, hogy Ön olyan olcsó használt asztali számítógépet szerezhet meg, ami újan egy vagyonba kerülne. Sőt! Olyan állapotban kapja meg, mintha új lenne. Ezek az olcsó használt számítógépek tehát nem leselejtezettek vagy üzemképtelenek! Általában jól megvigyázott, újszerű modellek ezek, erős hardware-rel.

Amire érdemes figyelni használt számítógép vásárlásakor, az a:

  • processzor és teljesítmény
  • RAM memória
  • videokártya
  • bővíthetőség
  • portok száma.

A számítógépek esetében fontos lehet valakinek, hogy mennyire van lehetőség például a bővíthetőségre. Mennyi plusz tárhelyet lehet behelyezni. Fontos lehet még a portok száma, milyen csatlakozóknak van helye.

Használt olcsó asztali számítógépek a laptopozz.hu oldalán

Ha kedvet kapott olcsó használt számítógép vásárláshoz, mindenképp nézzen szét honlapunkon. Többféle márka és konfiguráció között válogathat. Továbbá értékesített számítógépeinkre telepített Windowst is adunk, valamint garanciát is vállalunk.

Használt számítógépek mindig olcsón

Ha használt számítógépek olcsón érdeklik, jó helyen jár! A laptopozz.hu-val pontosan az a célunk, hogy megfizethető, olcsó használt számítógépeket juttassunk el a vásárlóinkhoz.

A laptopozz.hu nem csak a termékek értékesítését tűzte ki céljául, de fontos számára a vásárlói közösség bizalma is. Éppen ezért minden termékünkhöz előre telepített Windows 10-et adunk, valamint alapjáraton 6 hónap garanciát is biztosítunk.

Olyan használt számítógépek között válogathat, amelyekhez újonnan csak egy vagyonért szerezhetne meg. Bivalyerős, felhasználóbarát, portokkal bőven ellátott gépekről van szó.

Ezek az olcsó használt számítógépek azonban nem rosszak vagy leselejtezettek. Felturbózott, megbízható gépek ezek. Olyan márkákat kínálunk, mint a Fujitsu, DELL, HP vagy Lenovo.

Nézzen szét tehát honlapunkon, válassza ki az Ön számára legszimpatikusabbnak tűnő, legmegfelelőbb gépet és legyen már ma az Ön otthonában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg