Barion Pixel

Laptopok könyvelőknek és bérszámfejtőknek! Megmutatjuk mire van szüksége

Laptopok könyvelőknek és bérszámfejtőknek! Megmutatjuk mire van szüksége

Segítünk tanácsot adni a következő kérdésben: milyen a megfelelő laptop könyvelőknek, laptop bérszámfejtőknek? Az első lépés affelé, hogy megtaláljuk a tökéletes laptopot könyvelőknek, fel kell mérjük, hogy ki, milyen körülmények közt fog dolgozni. Próbáljon meg válaszolni a következő kérdésekre, a konklúzióban pedig segítünk:

  • Egy adott helyen fogja használni a laptopot, vagy ingázni fog vele, hordani fogja magával?
  • Amennyiben az előző kérdésre úgy felelt, hogy az utazótársa lesz olykor-olykor az eszköz, gondolja végig, hogy lesz-e minden helyen áramforrás, ahol töltheti az akkumulátort?
  • És végül de nem utolsósorban, milyen gyakran lesz Ön mellett egy kijelző, amire csatlakozhat?

Az előző kérdésre adott válasza alapján, a megfelelő laptop könyvelőknek és bérszámfejtőknek így festene:

Egy adott helyen fog dolgozni?

Amennziben első kérdésre a válasza az „ingázni fogok a notebook-ommal”, akkor egy részletre mindenképpen hangsúlyt kell fektetni, ami az eszköz súlya. Bár elsőre talán nem is tűnik fontosnak, napi utazgatásnál igenis az, egyáltalán nem mindegy hogy, hány kilót cipel a hátán. Ezek tudatában, hogy megfelelően szolgáljon az a laptop könyvelőknek vagy bérszámfejtőknek, igyekezzünk 2kg alatti súlyú eszközt választani.

Lesz mindenhol áramforrás?

Legyen szó laptop bérszámfejtőknek, vagy bármilyen más célra alkalmazott eszközről, áramforrás nélkül nem tudunk hosszútávon funkcionálni, hacsak.. Kellőképpen nagy teljesítményű akkumulátorral szerelt laptop mellett tesszük le a voksunkat.

Miért fontos a kijelző kérdés amikor laptopot bérszámfejtőknek, könyvelőknek keresünk?

Azért, mert nagyobb kijelzőn, gyorsabban és könyebben megy a munka. Ezért, ha nem lesz Ön mellett kiejlző, válasszon nagyobb méretű (minimum 14.1 inches) eszközt.

További fontos elemek:

Az előzőekben a praktikai, hétköznapi dolgokkal foglalkoztunk, amire sokszor nem térnek ki egy informatikai üzletben. Ami még fontos, az egy megfelelő erősségű CPU (minimum 3 Ghz), kellő mennyiségű RAM (8-12 GB) és egy nagyobb ROM memória (minimum 512GB).

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg