Barion Pixel

A nálunk vásárolt használt laptopokhoz extraként adunk egy ingyenes TeamViewer távsegítséget.

A nálunk vásárolt használt laptopokhoz extraként adunk egy ingyenes TeamViewer távsegítséget.

Megvásároltál egy használt laptopot? Kapsz mellé egy ingyenes TeamViewer távsegítséget!

A laptop vásárlás előtt gyakran felmerül a kérdés: mi történik utána, ha valamilyen szoftveres probléma merül fel?

Nálunk a vásárlás egy további előnnyel jár: minden használt laptop mellé biztosítunk egy ingyenes távsegítséget, hogy azonnali segítséget kapj, ha szükséged lenne rá.

A következő részletekre fogunk kitérni a cikkben:

  • TeamViewer: Az Extra Biztonságos Kapcsolat
  • Rugalmas Funkciók, Rugalmas Használat
  • Biztonság És Rugalmasság
  • Ingyenes Használat és Egyszerű Kezelés
  • A Vásárlás Utáni Gondoskodás

 

TeamViewer: Az Extra Biztonságos Kapcsolat

A TeamViewer lehetővé teszi, hogy a vásárlás után is kéznél legyünk, és azonnal segítséget nyújtsunk, ha bármilyen szoftveres probléma adódik. A szoftver telepítése nélkül, azonnal használható, így gyorsan és könnyedén oldhatók meg az esetleges nehézségek.

Rugalmas funkciók, rugalmas használat

A TeamViewer számos funkciót kínál, beleértve a fájlmegosztást, a teljes vezérlést, vagy akár a távoli munkavégzést is. Ezzel a szoftverrel az otthoni vagy a munkahelyi gépeddel bármikor kapcsolódhatsz a vásárolt laptopodhoz, hogy segítséget nyújts neki.

 

Biztonság és rugalmasság

A TeamViewer a biztonságot is előtérbe helyezi: könnyen beállítható, hogy ki milyen mélységig férjen hozzá a gépedhez. Ezáltal biztonságban tudhatod, hogy csak az engedélyezett személyek érhetik el a laptopodat, a hozzáférések és próbálkozások pedig logolva vannak.

Ingyenes távsegítség és egyszerű kezelés – nincs többé szoftveres probléma

A TeamViewer használata otthoni környezetben teljesen ingyenes és rendkívül egyszerű. A telepítés után az azonosítót megadva már kapcsolódhatsz is a távoli géphez, így könnyen és gyorsan kezelheted a felmerülő kérdéseket és problémákat.

A Vásárlás Utáni Gondoskodás

A szolgáltatásunk egyedülálló lehetőséget nyújt: a vásárlás után sem hagyunk magadra, hanem minden eszközt biztosítunk, hogy az új használt laptopod problémamentesen üzemeljen.

TeamViewer távsegítség csevegési lehetőséggel megfűszerezve:

Ne felejtsd el a csevegési opciót! A TeamViewer lehetőséget biztosít élő csevegésre, ami segíthet azonnali válaszokat kapni és hatékonyan kommunikálni a távoli felhasználóval, azaz velünk.

Hang és videó:

Ha a baj túlmutat a szoftveres problémán, azaz a hardverrel vagy a hanggal kapcsolatos, használd a TeamViewer beépített hang- és videóhívás funkcióit! Így még hatékonyabban kommunikálhatsz velünk és elháríthatjuk a problémát.

Használd a rendszerinformációkat:

A TeamViewer rendszerinformációk megtekintési lehetőségeket is kínál! Ezzel könnyebben nyomon követheted a gép állapotát, mi pedig gyorsabban megoldhatjuk a szoftveres probléma okozta fejfájásod.

A TeamViewer távsegítség egy kiváló megoldás, hogy teljes körű ingyenes távsegítséget kapj, amikor szoftveres probléma merül fel a használt laptopoddal. A szolgáltatás, melyet minden vásárlónknak ingyenesen biztosítunk, kiemelkedő előnyökkel jár.

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg