Azt állítják, hogy a jót borsosan meg kell fizetni. Hogy abban bízhatsz, ami drága. Hogy a vastag árcédula jelenti a minőségi kivitelt. Ugye ezeket ti sem hiszitek el? Köszönöm.

Távol álljon tőlem, hogy egyenesen az ellenkezőjét állítsam. Csak azt mondom, hogy a képlet sokkal, de sokkal összetettebb bármit is szeretnénk vásárolni. Kezdve attól, hogy a dolgokat, a mi esetünkben a laptopot igényre szabva kell kiválasztani. És kiállok az mellett, hogy az eladónak is kutya kötelessége, hasonló hozzáállással kiszolgálni minket. Avagy laptopot igényre szabva kell ajánljon számunkra és nem a pénztárcánk alapján.

Térjünk vissza arra, hogy csak drágáért kaphatjuk meg azt, amire vágyunk. Na ennek már konkrétan az ellenkezőjét is merem állítani. A használt laptopok piaca pont ennek megy szembe. A technológia megállíthatatlan fejlődését használja ki ez a terület. Azt, hogy olyan fejlett és erős elemeket készítenek a gyártók melyek akár 6-8 évig is tökéletesen kiszolgálják a felhasználókat. Így csupán annyi a dolgu(n)k, hogy összeválogassuk azokat az elemeket, melyekben megbízunk. Majd összeállítunk egy olyan használt laptopot, mely minden igényét tökéletesen kiszolgálja az ügyfélnek. Azaz a laptopot igényre szabva nyújtsuk át a kedves vásárlónak. De, hogy is néz ki ez a folyamat?

  • Ellátogatsz a laptopozz.hu weboldalra
  • Kiválasztod a számodra szimpatikus, közel tökéletes használt laptopot
  • Jelzed számunkra, hogy mit is cserélnél/erősítenél rajta
  • Jössz és boldogan viszed az új használt laptopod 😊

Az első két lépés azt hiszem kellően egyszerű és egyértelmű. A harmadik lépésről, a laptop gyenge pont erősítéséről ejtsünk néhány szót. Itt olyan dolgokat igényelhet, mint a memória bővítése, a HDD cseréje, az SSD bővítése második HDD-vel…Válasszon tőlünk, ahol a laptopot igényre szabva veheti meg.

0