Használt laptop Netflix és HBO Max nézésre

Használt laptop Netflix és HBO Max nézésre

Ma már nehéz olyan embert találni, aki semmilyen streaming oldalon sincs regisztrálva. A legtöbben laptopokon, számítógépeket néznek filmeket, tartalmakat.

Amennyiben most vásárolnál laptopot, ne feledd a használt piacot sem! Ugyanis használt laptop HBO Max nézésre tökéletesen megfelelő lehet. Ugyanúgy egy használt laptop Netflix nézésre is megfelelhet.

Milyen teljesítményt igényel egy streaming oldal?

A Netflix vagy akár az HBO Max alapvetően egy-két kisebb igényt fogalmaz csupán meg. Legyen internet hozzáférésed. Ez az egyik és legfontosabb. Sőt. Néha még erre sincs szükség, hiszen például a Netflix már régóta lehetőséget biztosít arra, hogy letöltsük a tartalmakat. Így pedig offline is tudjuk élvezni a filmeket és sorozatokat.

Azonban, ha például utazás közben szeretnénk tartalmat fogyasztani akár wifivel, akár letöltve, mindenképp fontos az akkumulátor idő. Hiszen ettől függ, meddig tudjuk nyugodtan élvezni a tartalmakat.

A filmnézéshez nem elengedhetetlen, de jól jöhet egy jobb minőségű kijelző. Valamint a jó hangberendezés is. Persze a hang minősége könnyebben javítható valamilyen külső perifériával. De még monitorhoz, tévéhez is tudjuk csatlakoztatni eszközünket.

A különféle böngészők különféle felbontásokat támogatnak. Így más-más élményt nyújthat a Netflix egy Opera vagy egy Microsoft Edge felhasználónak.

Mutatjuk a számokat:

  • Google Chrome – 720p HD
  • Microsoft Edge – 4K Ultra HD
  • Mozilla Firefox – 720p HD
  • Opera – 720p HD
  • Netflix app Win10-hez és Win11hez – 4K Ultra HD

Amire figyeljünk tehát mindenképp

Egy használt laptop Netflix nézésre nem kíván nagy kiadást. Ugyanis a felsorolt szükséges alapok a legtöbb laptopban megvan. Normális hangzás, normális vizuál, internethozzáférés.

Ha azonban mégis többre van igényünk, jobb képre, 4k Ultra HD-re vagy nagyon jó hangzásra, OLED kijelzőre… Akkor mindenképp mélyebbre kell nyúlnunk a zsebünkben. Akkor is, ha használt laptopot keresünk HBO Max nézésre.

De ne feledd! Ha használt laptop Netflix nézésre, akkor is segítségedre lehet a laptopozz.hu! Válogass kedvedre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük