Barion Pixel

Használt Dell XPS

Használt Dell XPS laptopok

Manapság nagyon sokat rágódunk az árakon, a pénzen. Mindeközben persze vannak állandó kiadásaink és vannak olyan eszközök, dolgok, amiket muszáj megvennünk. Ilyen lehet egy laptop home office-ra, iskolába, az irodába, és a többi, és a többi…
A használt laptopok azonban ezekben a nehéz időkben tökéletes választást jelenthetnek. Azonban nem csak az áruk lehet kecsegtető. A cégünk kínálatában szereplő laptopok legtöbbje olyan cégektől származik, melyek nem meghibásodás miatt váltak meg a modellektől. Ezek jól megvigyázott, erős laptopok, mint például a használt Delll XPS laptopok. Általában csak fejleszteni szeretnék a céget, ezért váltanak.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek

Dell XPS használt laptop szériák

Miért használt XPS DELL?

A Dell az elmúlt évtizedekben már bebiztosította magát a laptop piacon, így magát a márkát bizonyára senkinek sem kell bemutatnunk.

Az XPS széria azonban lehet, hogy sokaknak nem mond semmit.

A használt Dell XPS szériái inkább az üzleti laptopok sorába sorolhatóak. Ez azt jelenti, hogy talán már túllépnek a belépő szintű gépeken. Irodai felhasználásra is tökéletes, de már a komolyabb munkákat is segíti, sőt számos konfigurációval már gamer laptopoknak számítanak.

A DELL használt XPS laptopjainak egyik nagy előnye a kijelző, a stílus és a megbízhatóság. Megbízható társak lehetnek úgy a munkában, a tanulásban, mint a játékban és a szórakozásban is.

Dell XPS 13 használtan

A Dell XPS használt laptopjai között az egyik legkompaktabb modellje a Dell XPS 13 használtan, vagy újan. Mindenképp praktikus megoldás lehet, ha sokat utazik.

  • Hűvös és könnyű
  • Kiváló képernyő (A legújabb Corning® Gorilla® Glass 6 üveg erős, emellett ütés- és karcálló.)
  • Könnyű kinyitni
  • Mély kontraszttal
  • A legjobb processzorokkal
  • A legújabb XPS 13 már teljesmértékben energiatakarékos (ENERGY STAR® minősítéssel rendelkezik.)

A Dell XPS 13 használt laptopok tökéletes társak lehetnek úton-útfélen, utazásokhoz, munkához, tanuláshoz egyaránt.

Aki viszont a kicsitől kicsit többet és nagyobbat akar, mutatjuk, mi lehet számára jobb választás a használt Dell XPS laptopok között.

Dell XPS 15 használt laptop

A Dell XPS 13 használt laptopjai után egy kicsit nagyobb modellről van szó. A nagyobb laptopok általában nehezebbek is, így kevésbé alkalmasak például a gyakori nagy utazásokra.

Akármelyik modelljét is választjuk a Dell XPS szériának, biztos jó üzletet kötünk. Az XPS széria összegezve ugyanis a stabil, megbízható üzleti laptopok szériája. Legyen szó a Dell XPS 15 hasznát laptopokról, vagy a 13-asról.

A Dell XPS 15 használt laptopok és 13-as társai is komolyabb munkákhoz, esetleg játékokhoz is tökéletes választások lehetnek.

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg