Barion Pixel

Mikor válaszunk használt PC-t játékra?

Vannak külön játékra kialakított PC-k. Ezek tulajdonképpen csak azért „gamer” PC-k, mert teljesítményük megfelel a játékok minimális rendszerkövetelményeinek. A játékok minimális követelményei azonban általában elég magasak. Legyen szó processzorról, RAM memóriáról vagy videókártya teljesítményről. Sőt, több tárhelyre is van szükség. Mentések, fájlátvitel, gyorsaság, látvány. Ez mind fontos a jó játékélmény miatt. Ráadásul a legtöbb mai játék online folyik. Ehhez még nagyobb teljesítményre lehet szükség.

A fent leírt igényeket kielégítő PC-k azonban egy vagyonba kerülhetnek. Egy jobb processzor vagy egy videókártya magában többe kerülhet, mint egy laptop vagy egy PC.

Ha pedig mindből egy jobbat, erősebbet szeretnénk, jól át kell gondolnunk a vásárt.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek

Felújított PC játékra olyan esetekben is jó lehet, amikor még nem vagyunk benne biztosak, hogy komolyan elköteleznénk magunkat a játéknak. Ám szükség van a nagyobb teljesítményre.

Használt számítógép játékra

A soktényezős dolog miatt érdemes hát játékra használt számítógépet választani.

Ha használt PC-t játékra keresünk, ugyanúgy körültekintőnek kell lenni. Figyelembe kell vennünk azt, hogy a játék, amit majd játszunk, milyen igényekkel rendelkezik. Ha van egy minimális igénye, érdemesebb fölötte választanunk. Hiszen ki tudja, nőnek-e majd az igényeink a közel- vagy a távolabbi jövőben.

Új gép helyett felújított számítógép játékra

Amikor új gép helyett felújított számítógépet játékra veszünk, valószínűleg monitort is választanunk kell. Ebből is érdemes lehet azonban használtat venni. Főleg, mert ki tudja megint csak, hogy nőnek-e majd az igényeink a későbbiekben.

Amikor tehát felújított PC-t játékra választunk, vegyük figyelembe:

  • a processzort,
  • a RAM memóriát,
  • hogy HDD vagy SSD tárhely van,
  • milyen a videókártya.

Ha pedig monitort is választunk játékra szánt felújított számítógépünkre, mindenképp figyeljünk azért a minőségre. Ugyanis a monitoron fogjuk látni a játékot, nem meglepő módon.

A megjelenésért felelős a videókártya is. Másképp grafikus kártyának is szokták hívni. Ezért lehet ennek minősége is fontos, ha használt számítógépet játékra választunk.

A laptopozz.hu kínálatában számos használt PC játékra is megfelelő lehet. Nézzen szét és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb konfigurációt és játsszon már ma!

Felújított PC-k játékra azonban nem csak azoknak jó, akik játszani akarnak, így az egész család számára jó választás lehet. Hiszen ezek erős gépek. Visznek minden programot. Jól teljesítenek tervezői, grafikai, vágói munkálatokhoz is.

Járjon jól az egész család, használt PC játékra a laptopozz.hu-val!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg