Melyek a legjobb laptop márkák 2022-ben?

Melyek a legjobb laptop márkák 2022-ben?

Márkaútvesztő

Nagy a számítástehchnika piaca. Nehéz benne ellavírozni, főleg, ha nem figyeljünk nap, mint nap a számteches híreket. Ha azonban szeretnénk új vagy használt eszközt vásárolni a közeljövőben, mindenképp érdemes követni a hasonló blogokat-vlogokat. Ezeken a helyeken hasznos tanácsokat kaphatunk a választáshoz.

A piacon számos cég vív harcot a vevők és felhasználók kegyeiért. Próbálkoznak újításokkal, minőséggel, nagysággal. Van, aki pedig csak a jól bevált receptet alkalmazza, ezzel bizalmat szerezve már megszerzett vásárlóik körében.

A népszerű termékek nem feltétlenül járnak az élvonalban. Vagy mégis?

Természetesen, az ezzel foglalkozó szakemberek, érdeklődők sok tesztet futtatnak és megvizsgálják azt is például, mégis, melyik a legjobb laptop márka.

Számos laptop márkát tudnánkmondanikapásból. Valószínűleg a kedves olvasó is. HP, Apple, Lenovo, ASUS, Acer, Dell. És ez csak pár a több százból. Honnan tudjuk akkor, melyik a jobb laptop márka?

Hoztunk pár példát tesztek alapján!

A 2022-es évben is a legjobb laptop márkák között szerepel a:

  • HP
  • MacBook
  • Lenovo
  • Dell és
  • Fujitsu is.

Pár példa

Pavilion Gaming 16-a0011nh pedig szuper teljesítményt nyújt, akár munkára, akár játékra használjuk.

Habár a MacBookokról tudjuk, sokszor túl vannak árazva, alapvetően jól teljesítenek. Felhasználóbarátok, elegánsak, megbízhatóak és erősek. Apple-lel igazából ritkán lőhetünk mellé. Az egyetlen hátrány, hogy ha előtte megszoktuk a Windowst, nehéz átszokni az Mac-re. Pár nap vagy hét alatt azért bele lehet jönni. Sőt, ha megnézzük a Windows 11 frissítését, akkor annak kialakítása már közelít egy Mac-hez.

Ha tehát azon gondolkodsz, melyik a legjobb laptop márka 2022-ben, biztosan jó döntést hozol egy HP, Mac vagy akár Fujitsu laptoppal is.

Beszéljenek a számok is!

Egy 2021-es piackutatás eredményeiből kiderül, melyik PC márka volt a legkellendőbb. Az első helyen egyértelműen a Lenovo áll 19,7 millió eladott számítógéppel. Nem sokkal mögötte a HP foglal helye. A harmadik helyezést a Dell nyerte el 15 millió eladott számítógéppel. Említésre méltó még az Asus márka is, aki 6 millió eladott PC-vel helyet kapott a top 5-ben.

Reméljük, hogy hasznosnak bizonyultak a fenti információnk, és sikerült megkönnyítenünk a választást!

Keresd fel honlapunkat, a laptopozz.hu-t és válassz használt laptopjaink közül. Juss hozzá olcsóbban a minőséghez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.