Barion Pixel

Letiltott a Facebok Marketplace? Itt a megoldás!

Letiltott a Facebok Marketplace? Itt a megoldás!

Az online piacterek egyre inkább elterjednek, és a Facebook Marketplace az egyik legnépszerűbb platform közéjük tartozik. Az egyik legnagyobb előnye a valós idejű üzenetváltás vevő és kereskedő között. Továbbá szűrésre is van lehetőség az üzenetek között, hogy könnyebben hozzájussunk a kívánt információhoz. Néhány szűrő a lehetőségekből:

  1. Függőben lévő ajánlatok
  2. Elfogadott ajánlatok
  3. Fizetés függőben
  4. Kifizetve
  5. Kiszállításra vár
  6. Befejeződött

Ám mi történik akkor, ha hirtelen letiltják a hozzáférését ehhez a szolgáltatáshoz? Ne essen kétségbe, van megoldás! A következőkben bemutatunk néhány lépést, amelyek segíthetnek abban, hogy újra hozzáférjen, azaz feloldja a Marketplace tiltást.

Letiltott a Marketplace, mi az első lépés?

Első lépésként érdemes megpróbálni frissíteni az alkalmazást. Az alkalmazás frissítése gyakran megoldást jelenthet olyan problémákra, mint például a hozzáférési korlátozások. Ezt követően ajánlott törölni a gyorsítótárat az alkalmazás beállításaiban. A gyorsítótár törlése után az alkalmazás frissen tölti be az adatokat, ami segíthet többek között a Marketplace tiltás hiba elhárításában.

Nem látja sehol a Marketplace menüpontot?

Amennyiben a “letiltott a Marketplace” hiba alatt arra gondolt, hogy nem tudja megnyitni a vásárt, nem látja a menüpontot, mondjuk a megoldást! Nyissa meg a Facebook alkalmazás gyorselérés menüpontját, amennyiben nincs itt a Marketplace, készítsen erről az oldalról egy képernyőképet. Ezután nyissa meg a Segítség menüpontot, és küldjön jelentést a hibáról. Fontos, hogy csatolja az előző lépésben készített képernyőképet is a jelentéshez. A megjegyzés rovatban említse meg, hogy a gyorselérési menüpont alatt nem találja a Marketplace-et.

Legyen türelemmel, és várjon legalább 24 órát, mielőtt újra ellenőrzi a hozzáférést. Gyakran előfordul, hogy a Facebook technikai csapata rövid idő alatt kijavítja a problémát, és újra hozzáférhet a letiltott marketplace szolgáltatáshoz.

Összefoglalva, néhány egyszerű lépéssel, úgymint:

  • Applikáció frissítése
  • Gyorsítótár törlése
  • Gyorselérés menüpontok kezelése és hibajelentés küldés

gyorsan megoldhatja a „letiltott a Marketplace” hozzáférési problémáit.

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg