Barion Pixel

Használt laptop kiegészítőkkel (táska, egér, DP-hdmi átalakító)

Használt laptop kiegészítőkkel (táska, egér, DP-hdmi átalakító)

A webshopunkban nemcsak minőségi használt laptopokat találhatsz, hanem kiegészítők széles választékát is, hogy a számítógéped teljes értékű munkaeszközzé váljon. A fő motivációnk e cikk elkészítéséhez az volt, hogy a kedves vásárlóinkat hozzásegítsük a tökéletes kiegészítők megtalálásához, úgymint:

  • használt laptop egérrel
  • használt laptop táskával 
  • DisplayPort – HDMI átalakító

Használt laptop egérrel – Kényelem és precizitás kéz a kézben

Ha a hatékonyság és kényelem a cél, akkor egy minőségi egér elengedhetetlen. A kínálatunkban a használt laptopok mellé választhatók kiváló minőségű egerek, melyek nemcsak kényelmesek, de precíz munkavégzést is biztosítanak. A használt laptop egérrel kifejezés alatt olyan kiegészítőket értünk, amelyek a mindennapi feladatok során is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

Használt laptop táskával – Védelem és stílus egyben

A laptopok védelméhez és hordozásához egy jó minőségű táska nélkülözhetetlen. Nálunk a használt laptop táskával biztosíthatod a megfelelő védelmet és stílust, melyek segítségével mindig nyugalomban viheted magaddal az eszközöd. A különböző méretű és dizájnú táskák között mindenki megtalálhatja a saját stílusának és igényeinek megfelelőt.

DisplayPort – HDMI átalakító – Az egyszerű kapcsolódás varázsa

A modern digitális világban az egyes eszközök közötti kapcsolatok kulcsfontosságúak. A DisplayPort – HDMI átalakító segítségével könnyedén csatlakoztathatod laptopodat különböző kijelzőkhöz vagy televíziókhoz. Ez az átalakító lehetővé teszi a magas felbontású és tiszta képátvitelt, így a látványélmény mindig kiemelkedő lesz.

Nálunk komplettbe kapod az élményt

Ha tőlünk vásárolsz használt laptopot, kiváló minőségű kiegészítőkkel teheted teljessé az élményt. A termék oldalon könnyen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb egér, táskát vagy DisplayPort – HDMI átalakítót. Válassz minőséget, és éld meg a kényelmes és hatékony munkavégzés új dimenzióját!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg