Barion Pixel

A kényelmes megoldás – helyszíni szervizgarancia

A kényelmes megoldás - helyszíni szervizgarancia

Válassza a kényelmesebb megoldást, éljen a helyszíni szervizgarancia lehetőségével – szerelőnk házhoz megy!

Cégünk minden nálunk vásárolt laptopra 6 hónap teljeskörű garanciát ad. Ez mellett mindössze 9 ezer forintért további 6 hónap jótálláshoz juthat, ami által egy teljes évre bebiztosíthatja magát. Helyszíni szervizgarancia által pedig még az otthonát sem kell elhagynia, ha készüléke esetlegesen javításra szorulna.

  1. január 1-i kezdettel a magyarországi jótállási szabályozások jelentős változáson mentek keresztül. Egy a tavalyi év során elfogadott kettős rendelet értelmében a tartós fogyasztási cikkek jótállásának keretszabályozása megváltozott.

Az elmúlt évekkel ellentétben, ha idén vásárol új terméket, akkor a megszokott 1 évhez képest, akár 3 év garanciát is kaphat.

A jogszabály módosulása leginkább az ezen termékek értékesítésével foglalkozó vállalkozásokat érinti. Természetesen a gyártók önszántukból igyekeznek megfelelni az elvárásoknak, így az év kezdete óta már értékhatár alapú sávos garanciával értékesítenek.

A magyarországi jótállást érintő legfőbb változások:

  • A garancia sávossá vált, ezáltal a termék értékétől függ a jótállás hossza. 10-100 ezer forint között egy, 100-250 ezer forint között kettő, míg 250 ezer forint felett három év jótállásra számíthatunk. Ezen módosítás a lakásjótállásra, illetve a karbantartó szolgáltatások jótállására nem vonatkozik.
  • Lerövidült a meghibásodott termékek javítására szánt idő hossza. A jogszabály maximálisan harminc nap lejárta után kötelezővé teszi a cserét, amennyiben az nem javítható. Erre nyolc napos határidőt engedélyez.
  • Bevezették az elektronikus jótállási jegyet
  • Amennyiben a javítás 15 napnál több időt vesz igénybe, úgy a vállalkozónak ezt jeleznie kell a fogyasztó felé.

A laptopozz.hu helyszíni szervizgaranciát vállal értékesített készülékeire, amennyiben azokkal valami probléma adódna.

Keressen bennünket bizalommal a laptopozz.hu weboldalon!

A helyszíni szervízgarancia mire vonatkozik?

 Ez nyilván attól függ, hogy kinél kötjük. Sok szolgáltató van jelenleg a piacon, így nem csoda, hogy maga a szervizelési feltételek is mások. Egyes szolgáltatók többet adnak ugyanazért az összegért más szolgáltatók kevesebbet a lényeg, hogy legyünk tisztában a részletekkel. Sokszor csak az lebeg mindenki szeme előtt, hogy legyen garancia.  Azt azonban már nem vizsgáljuk meg, hogy pontosan mire is tudjuk felhasználni. És ilyenkor jön a bosszúság és a problémák. Kivéve, ha olyan szolgáltatót választunk, aki lelkiismeretes és fontos számára a vevő. Igen ilyen létezik. Laptopozz.hu-nak hívják. Rengeteg fajta garancia között helyszíni szervízgarancia is választható.

És hogy az miért jó?

Ennek köszönhetően ki sem kell mozduljon otthonról, ráadásul a helyszíni szervizgarancián felül, amennyiben bővíteni szeretnénk vásárolt eszközünket azt is megtehetjük. A Laptopozz.hu munkatársai számára a vásárlók az elsők éppen ezért minden olyan kérdésben, amelyben hezitálnánk számíthatunk rájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg