Barion Pixel

Használt gamer PC vásárlása esetén először is tisztáznunk kell, mi is az a használt Gamer PC.

Felújított Gamer PC új számítógép helyett

Egy új gamer PC nagyon drága lehet, hiszen a legerősebb konfigurációt igényli. Használtan viszont elérhető áron tudjuk beszerezni ezeket a modelleket. A használt gamer PC-k ugyanazt a teljesítményt nyújtják.

A használt gamer PC annyiban jobb laptop társaiktól, hogy a használt gamer PC-k könnyebben fejleszthetők, bővíthetők. A laptopokat nehezebb már utólag fejleszteni. Nincs elég hely például a több RAM-hoz, vagy több HDD/SSD tárhelyhez. Ezek viszont kellhetnek a jobb játékélményhez.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek

Legfontosabb szempontok Gamer PC választása esetén

A legfontosabb szempontok felújított gamer PC választása esetén, hogy átgondoljuk, milyen igényeink is lesznek. Ahhoz, hogy tudjuk, milyen konfiguációra van szükségünk, tudnunk kell azt is, hogy milyen játékokkal fogunk nagyjából játszani. Ezeknél a játékoknál pedig általában szerepel, hogy milyen gépigényük van. Ezeket a minimum értékeket kell megcélozni és fölélőni. Hiszen a már említett igények azonban az évek múlásával változhatnak is. Így jobb, ha már előre egy picit jobb konfigurációt választunk, mint ami a minimum igényünk.

A felújított gamer PC-k között is természetesen vannak árkülönbségek, pontosan a paraméterek miatt. Az árak változhatnak a következők miatt:

  • processzor,
  • videókártya,
  • RAM memória,
  • tárhely típusa és mérete,
  • portok száma és sokszínűsége.

Minél erősebb és nagyobb teljesítményű használt gamer PC-t szeretnénk, annál mélyebbre kell nyúlnunk a zsebünkben. Használtan azonban még mindig olcsóbban megúszhatjuk.

Nem csak a kimondottan gamer PC jó a játékra!

Persze, nem csak akkor tudunk jókat játszani, ha kimondottan gamer PC-t választunk. A lényeg, hogy jó minőségű, strapabíró, nagy teljesítményű gépek legyenek.

A már említett paramétereket kell csupán mindig figyelembe venni.

Összegezve tehát elmondható, hogy gamer PC-t használtan érheti meg a legjobban vásárolni. Hiszen ugyanazokat az igényeket elégíthetjük ki, mint az új modellekkel, csak sokkal olcsóbban. A másik tapasztalat, hogy ne ragaszkodjunk a használt gamer PC megnevezéshez, hiszen más jó PC-k is megfelelhetnek nekünk.

Nézzen szét honlapunkon, és válassza ki az önnek legmegfelelőbb használt PC-t gamer vagy más konfigurációban.

A laptopozz.hu minden termékét ingyenesen szállítja ki, legyen szó használt gamer PC-ről, vagy más termékről. Garanciát vállalunk rájuk és telepített Windows-szal értékesítjük őket. Így Önnek tényleg csak élvezni kell a játékot!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg