Barion Pixel

Gamer számítógépek olcsón

Gamer gép olcsón? Gamer számítógépek olcsón és megbízható forrásból? Megmutatjuk, ez hogyan lehetséges!

Egyáltalán miért kellene, hogy egy gamer számítógép drága legyen? Mitől olyan drágák és elérhetetlenek a gamer PC-k? A legtöbb játék nagy teljesítményigényű. A minimális rendszerkövetelményei is igen magasak.

Jelenleg nem elérhető, hamarosan kapható lesz! Addig is tekintse meg hasonló termékeinket.

Hasonló termékek

Ami kell egy jól működő játékhoz:

  • erős processzor,
  • jó videókártya,
  • elegendő (legtöbbször min. 16GB RAM),
  • elegendő háttértár (inkább SSD, mint HDD).

Ezek pedig magukban is többe kerülhetnek, mint egy laptop például. Mondják, hogy jobban megéri, ha összerakunk egy PC-t, kiválasztjuk az alkatrészeket, mintha veszünk egy kész laptopot.

Ez általában így van. Azoknak tehát tökéletes választás egy PC, akik pontosan tudják, mire van szükségük. Mennyi RAM-ra, milyen processzorra, stb.

Új hobbi? Segítünk kiválasztani a gamer PC-t olcsón

Aki azonban még új a dologban, nehezen tud ellavírozni a piacon. Ha még nem tudja pontosan, mire van szüksége, milyen játékokat is fog játszani, akkor a gamer PC-t olcsón érdemes vásárolni.

Azt gondolhatja, hogy gamer PC-t olcsón csak úgy tud szerezni, hogy a különféle közösségi oldalakon hirdetésekben magánszemélytől vásárol. Ez azonban nem mindig a legjobb megoldás. Hiszen nem visszakövethetőek ezek a vásárlások. Nem tudhatja, hogy ki a megbízható és ki nem. Sőt, garanciát sem kap a termékekre. Használt gamer PC-t olcsón pedig megbízható forrásból érdemes választani. Ezért vagyunk mi is, a laptopozz.hu-nál. Megbízható, ellenőrzött termékekkel dolgozunk.

Miért fontos a garancia?

A laptopozz.hu minden termékére garanciát vállal. Amikor használt árukat vásárolunk például a közösségi média felületein, legtöbbször nem költünk vagyonokat. Találunk jó könyveket, ruhákat, s a többi. Ha ezek bármelyike nem szuperál, nem aggódunk, hiszen nem sok pénzt bukunk.

Azonban, a gamer pc-k nem túl olcsók. Még használtan is fizetnünk kell pár száz ezer forintot. Ez pedig már nagy kockázat. Használt gamer PC-t olcsón tehát ellenőrzött és visszakövethető forrásból vásároljunk.

Gamer gép olcsón és kifogástalan minőségben

Nem kell, hogy a gépet gamer PC-nek nevezzék ahhoz, hogy játszani lehessen rajta. Így elegendő az, ha jó konfigurációval rendelkezik. S ekkor már meg is kaphatjuk használt gamer PC-nket olcsón.

Gamer számítógépeket olcsón találhat tehát honlapunkon is. Legyen szó HP, Lenovo vagy Fujitsu asztali gépekről. A legtöbb játék minimális gépigénye például itt kezdődik:

Gamer számítógépek olcsón tehát csak megbízható forrásból a laptopozz.hu-nál!

Gyakran együtt vásárolt termékek:

Genius-NX-7005
Ingyenes szállítással
3 999 Ft

Jelátvitel: Vezeték nélküli Egér típusa: BlueEye Egér csatlakoztatása: USB Érzékenység: 2000 DPI Gombok száma: 3 db

ET101B classic 15,6 fekete notebook táska
Ingyenes szállítással
4 999 Ft

Táska jellege: Notebook táska Maximális kijelző méret: 15,6" Szín: Fekete Súly: 0.61 kg