Használt laptop garanciával a Laptopozz.hu webáruháztól

Több éves szakmai tapasztalattal kínálunk ügyfeleinknek üzleti kategóriás, minőségi, átvizsgált Dell, HP, Lenovo,Fujitsu használt laptopot kedvező áron! Minden laptop 6 hónapos teljes körű garanciával ellátva, ingyenes házhozszállítással rendelhető. Webáruházunkban egyes laptopok bővíthetők memóriával. második HDD és SSD meghajtóval a jobb teljesítmény elérése érdekében. Ha a bővítést vásárlás közben kéri úgy a garancia a laptopba beépített hardverekre is kiterjed!

Kellemes vásárlást kíván a Laptopozz.hu használt laptopokra specializálódott csapata!

Személyes átvétel akár hétvégén is!

06 70 632 4782

Akciós prémium kategóriás használt laptopok

Dunaújváros környékén személyesen is átvehető!

Van mikor egész nap laptop előtt ülünk és kemény dolgozunk. De egyszer csak munka közben feladja a szolgálatot laptopunk. Az ember ilyenkor csak idegeskedve jár föl alá. Pedig az orrunk előtt van a megoldás. Egyszerűen csak látogass el használt laptop webáruházunkba és kérd rendeléskor a személyes átvételt. Dunaújvárostól 21 kilométerrel arrébb fekvő Adonyban az Esze Tamás utca 1 szám alatt becsomagolva, átvizsgálva vár rád a neked megfelelő laptop, amit előre egyeztettet időpontban vehetsz át akár aznap. Időpont egyeztetéshez hívd a +36-70/632-4782 számot.

Megéri új laptopot venni?

Bizonyára sokan elgondolkodunk azon, hogy megéri-e olyan laptopot vásárolni, újonnan amit körülbelül 2-3 évre terveztek. Az ilyenekkel a legnagyobb probléma az, hogy műanyag a borítása, ami könnyen törik, minősége és teljesítménye igen gyenge. Túl melegszenek, nem csepp, illetve folyadék állók, könnyen megrepednek és törnek. Éppen ezért használtan megvásárolni pénz kidobás. A megbízható, akár 8-10 évre tervezett üzleti prémium laptopok, amik teljesítménye és minősége kiváló, sajnos az új áruk igen magas. 350.e. – 1 Millió forintig is terjedhet. Az utóbbiból volna a legjobb beszerezni egy alig használt darabot, az új áruk töredékéért. De hol is kapok én ilyen laptopot? Ki ad nekem garanciát egy használt laptopra? Ki az, aki át nézi nekem, aki ért hozzá? Meg tudom nézni személyesen is, akár tesztelni is tudom? Nos, mi ezekre a kérdésekre adunk választ és próbálunk minden kételyt eloszlatni. Mielőtt kezdenéd böngészi az oldalon lévő laptopokat, azelőtt kérlek olvasd el a tanácsok menüpontot . Ha szeretnéd megtudni, hogy mások mit mondanak rólunk mások, illetve mennyire elégedettek kérlek látogass el a Vélemények menüpontra. Vagy írj nekünk üzenetet a Kapcsolat rész alatt.

Miért vásároljunk újszerű állapotban lévő prémium kategóriás használt laptopot?

Ezt a kérdést 8 fajta szempontból szembesítjük, a használt laptopot új Home osztályos laptoppal.

 • Teljesítmény: Egyik legfontosabb tényező laptop vásárlásakor, hisz ha már tudjuk, hogy mire fogjuk használni akkor az alapján be tudjuk határolni, milyen számítási kapacitás igényünk lesz. Nézzük mit kapunk újonnan: Egy Intel Core i3 –as, 8 GB memóriával rendelkező, SSD háttértárú otthoni kategóriás laptop minimum 160 ezer Forint. Ezzel szemben egy, Dell, HP Lenovo, Fujitsu üzleti használt laptop: ugyan ezzel a tudással fél vagy harmad áron kaphatjuk meg.
 • Kijelző: Tanuláskor, munkánál vagy filmezéskor egyik legbosszantóbb dolog, ha a besüt a nap és tükröződik a képernyő. Igen sajnos a sima home laptopoknál ez így van. Viszont az üzleti használt laptop általában matt kijelzővel rendelkezik. Ami azt jelenti, hogy kevésbé fárad el a szemünk és nem idegesítjük magunkat, amikor nem látunk valamit.
 • Strapabíróság: Itt általában anyaghasználatra gondolok. Ez nagyban befolyásolja a laptopunk élettartamát. Kezdjük a minden napi felnyitással. A laptop csuklópántjai kopnak, törhetnek el a leghamarabb. Ettől nem kell félni egy üzleti kategóriás használt laptopnál, hisz valamilyen fém ötvözetből készül Persze nem csak a zsanér, hanem az egész ház, keret. A home laptopnál silány minőségű műanyag borítást, keretet használnak. Gondolom, ennyiből már el tudják képzelni mekkora különbség van.
 • Biztonság: A home laptopba maximum BIOS jelszót és Windows jelszót állíthatunk be, ami szinte a gyerek ellen elég. Amennyiben tudjuk a BIOS verziószámát, akkor könnyen megtaláljuk interneten az alapértelmezett kódot. A Windows jelszó kikerülése a világ egyik legegyszerűbb dolga, hogyha csak nem Windows 10-es rendszert használnak. Ha most egy prémium használt laptopot nézünk, amin biometrikus azonosítással léphetünk be. Itt ujjlenyomatolvasóra és írisz szkennerre gondolok. Kicsit az ember nagyobb biztonságban tudhatja a laptopra mentett munkáit.
 • Szoftveres – hardveres támogatás: A home laptopoknál jobbik esetben van, ha nincs akkor a Windows alapértelmezett illesztőprogramját használjuk, amivel nem biztos, hogy 100 százalékban ki tudjuk használni a hardver teljes képességét. Az üzleti használt laptop ilyen akadállyal sosem küzdött. Aki újonnan megvette fél millióért kicsit ki is akadt volna, ha nincs hozzá szabályos illesztőprogram. Tehát itt óriási előnyel, indul a használt laptop.
 • Garancia: Erről sem kell sokat beszélnem. A számok magukért beszélnek. Az újonnan vásárolt üzleti kategóriás laptopra van mikor 5 év garanciát is adnak és 10 év működési időt garantálnak. Az otthoni használatú laptopokban, jó esetben 2 év rosszabbik esetben 1 év jótállást kapunk. Ezért tudunk plusz fél év garanciát biztosítani minden használt laptopunkra, hisz tisztában vagyunk azzal, hogy nem fél év van hátra neki, hanem jóval több.
 • Élethossz: A garanciából és a strapabíróságból ítélve az üzleti használt laptop kapja a pontot. Még a laikus embernek is leesik, hogyha valami fémszerkezetből van, tovább bírja a gyűrődést, mint a vékony silány minőségű műanyag.
 • Játék: Tudom, sokan mondják, hogy használt laptopot nem érdemes játékra használni, de mi teljes átvizsgálással, takarítással, hővezető paszta cserével adjuk át vásárlóinknak ingyenes házhoz szállítással vagy Dunaújváros mellett személyes átvétellel. Ezzel biztosítva a túlmelegedés elleni védelmet. Ez azt jelenti, hogy egy üzleti használt laptop kényelmesen bírja az egész napi kockulást. Ezzel ellentétben az egyszerű home laptop hűtőrendszere napi 1-2 órás használatra van tervezve. A mai komoly játékok erősen igénybe vehetik a hardverek számítási kapacitását, ezzel óriási hőt termelve a laptop belefulladhat.

A lényeg: Egy üzleti kategóriás használt laptop mérföldekkel előnyösebb otthoni használatra, mint egy “műanyag” új otthoni laptop.

Amennyiben kinézte az Önnek megfelelő használt laptopot látogasson el székelyünkre Dunaújváros mellett lévő kis városba és nézze meg személyesen mit is kap pénzérét.

 Használt laptopok 2019-ben is!

Elmúltak az ünnepek, a nagy hajrák, az ajándékozás ideje, de laptopokra továbbra is szükségünk lesz, ezért a gépezet a laptopozz.hu-n tovább izzik. Kitűztünk néhány célt magunk elé a 2019-es évvel kapcsolatban, úgy mint, a használt laptop készlet folyamatos bővítése, kizárólag üzleti kategóriás gépekkel, illetve az árak alacsonyan tartása. Fontos számunkra, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak és látogassanak vissza hozzánk a jövőben, ezért széleskörű tanácsadással szolgálunk. Szeretnénk, hogy az ügyfeleink teljesen átláthassák a helyzetet és megbízzanak bennünk, ezért feketén-fehéren pontosan úgy mutassuk be használt laptopjainkat, ahogyan az valójában van.

A használt laptopok előnyeiről, mi sem tenne nagyobb tanúbizonyságot mint:

 • Vásárlóink lojalitása – Immár lassan hároméves fennállásunkhoz közeledve, elmondhatjuk, hogy valamennyi új vásárlónk elérése, régi vásárlóinkon keresztül történt, hiszen Ők elégedettségét kimutatva úgy cégünk, úgy a használt laptopok felé, tiszta lelkiismerettel ajánlottak bennünket.
 • Vásárlóink véleménye –Fennállásunk rövidke története során, volt már rá példa arra is, hogy egy vásárlónk már második használt laptopját szerezte be nálunk, arra hivatkozva, hogy az előzőt eladva, annak árához egy keveset hozzáadva, egy újabb szintű, használt prémium laptopra válthat. Az előző laptopján, pedig minimális volt a vesztesége.
 • Vásárlóink visszajelzése – Újbóli találkozás esetén elmondták, hogy döntésük a használt laptopok mellett jónak bizonyult, így ajánlották barátoknak, szülőknek és ismerősöknek ezt a lehetőséget. Tudatták velünk, hogy a használtan vásárolt laptopjaik pontosan arra voltak képesek, amelyet a leírásban olvashattak róluk.
 • A vásárlók globális növekedése a használt laptopok területén – Az elmúlt 2-3 évben jutottunk el arra a szintre, hogy a használt laptop kínálatban a flotta teljes egészét, immár prémium gépek teszik ki. Olyan masinák, melyeknek élettartamát 10 évre terveztek. Itt fontos megjegyezni, hogy a hardver elemeken túl, melyek minőségi, strapabíró anyagokból készülnek, a szoftveres támogatottságuk és kompatibilitásuk is hosszú éveken át garantált. Ezek összege a köztudatba is betört és egyre többen döntenek használt laptop vásárlása
0